تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی و مخابرات در چند شهر کشور (۱۴۰۴/۰۸/۱۸)
- مجموعه: اخبار اقتصادی و بازرگانی
- تاریخ انتشار : یکشنبه, ۱۸ آبان ۱۴۰۴ ۱۴:۱۲

بازنشستگان تامین اجتماعی در تماس با ایلنا، از تجمع امروز (هجدهم آبان) در چند شهر از جمله شوش، اهواز، رشت و کرمانشاه خبر دادند.
این بازنشستگان با بیان اینکه مستمریهای زیر خط فقر، کفاف هزینه های یک هفته را میدهد؛ خواستار برخورداری از درمان رایگان و لغو بیمه تکمیلی شدهاند، بیمهای که بازنشستگان به آن «تحمیلی» میگویند.
تجمع بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف | با واگذاری حقوق و مزایا را از دست دادیم!
امروز، یکشنبه ۱۸ آبان ماه، بازنشستگان مخابرات ایران در اعتراض به عدم توجه به مطالبات خود و همچنین به مناسبتِ سالروز واگذاریِ شرکت مخابرات در تبریز، کرمانشاه، همدان، تهران، اصفهان، گیلان، مریوان، زنجان، بیجار، کرمان و برخی دیگر از شهرها مقابل ادارات مخابرات تجمع کردند.
بازنشستگان مخابرات ایران تاکنون در اعتراض بهعدم اجرای کامل آییننامه ۸۹، عدم بهروزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده و مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی بیش از صد تجمع برگزار کردهاند.
بازنشستگان ۱۸ آبان را روز سیاه مخابرات میدانند و میگویند بعد از واگذاری شرکتِ مخابرات، کارکنان شاغل و بازنشسته این شرکت بسیاری از حقوق و مزایای خود را از دست دادهاند.











