آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پایان بورس امروز یکشنبه 29 شهریور 1405 / تداوم موج عرضه و خروج 7.3 هزار میلیارد تومان پول حقیقی از سهام

بورس امروز نیز تحت فشار عرضه قرار گرفت و روند نزولی روز گذشته را تکرار کرد. صندوق‌های اهرمی بار دیگر در محدوده منفی معامله…

رشد ۵ میلیونی قیمت سکه | افزایش پلکانی قیمت دلار ادامه دارد



قیمت طلا و سکه امروز یکشنببه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ در مسیر صعودی قرار گرفته و بازار طلا بار دیگر بخشی از قله‌های از دست‌رفته را پس گرفته است. همزمان با تعطیلی بازارهای جهانی، رشد قیمت دلار و افزایش ریسک‌های سیاسی به محرک اصلی صعود بازار داخلی تبدیل شده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ در روند افزایشی بازگشایی شده و طلا بار دیگر بخشی از قله‌های از دست‌رفته را پس گرفته است. اونس جهانی طلا که در معاملات پایانی هفته گذشته بخشی از ریزش خود را جبران کرده بود، در آخرین معاملات روی رقم ۴۳۷۸ دلار بسته شد و با تعطیلی بازارهای جهانی، امروز نیز در همین سطح ثابت مانده است.

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

قیمت دلار امروز دو هزار تومان نسبت به آخرین معاملات روز گذشته افزایش داشته و به کانال ۲۳۱ هزار تومانی رسیده است. با توجه به تعطیلی بازارهای جهانی، دلار امروز بازیگر اصلی بازار طلاست و رشد آن به افزایش قیمت طلا و سکه دامن زده است.

 

در همین حال، تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی نیز بر فضای بازار سایه انداخته است. طی روزهای اخیر نگرانی‌ها درباره گسترش جنگ اوکراین و افزایش تنش میان روسیه و کشورهای اروپایی عضو ناتو بالا گرفته و مقام‌های اروپایی نیز نسبت به تشدید درگیری‌ها هشدار داده‌اند. افزایش این ریسک‌ها، تقاضا برای دارایی‌های امن را نیز تقویت کرده است.

 

قیمت سکه در بیشتر قطعات میلیونی رشد کرد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایش یافته است؛ قیمت سکه امامی امروز با رقم ۲۴۰ میلیون تومان توسط اتحادیه طلا و جواهر اعلام شده که نسبت به معاملات عصرگاهی روز گذشته رشد سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی دارد.

 

سکه بهار آزادی با افزایش پنج میلیون تومانی، روی رقم ۲۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار دارد. نیم‌سکه با یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ربع سکه با ۵۰۰ هزار تومان افزایش به ترتیب روی رقم‌های ۱۲۲ میلیون تومان و ۶۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. سکه گرمی نیز اما بدون تغییر، روی رقم ۳۳ میلیون تومان دادوستد می‌شود.

 

طلا ۴۶۰ هزار تومان گران شد

قیمت طلا امروز در مسیر افزایشی قرار گرفته است. بر اساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۱۰۵ میلیون و ۴۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۴۶۰ هزار تومانی نسبت به معاملات روز گذشته، با رقم ۲۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان معامله می‌شود.

 

افزایش پلکانی قیمت دلار ادامه دارد

قیمت دلار امروز روند افزایشی داشت؛ در حالی که این ارز در روزهای گذشته با نوسانات محدود در سقف کریدور بیست و دوم معامله می‌شد، امروز با افزایش دو هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 231 هزار تومان در حال معامله است. دلار روز گذشته در محدوده 229 هزار تومان بسته شده بود.

 

قیمت دلار در معاملات امروز تحت تاثیر افزایش ریسک‌های سیاسی و ابهام در چشم‌انداز مذاکرات ایران و آمریکا، روندی صعودی پیدا کرده است. در شرایطی که طی روزهای گذشته نوسان قیمت ارز محدود بود، تحولات سیاسی بار دیگر انتظارات معامله‌گران را تحت تاثیر قرار داده و تقاضا در بازار ارز افزایش یافته است.

 

ابهام در مواضع مقامات آمریکایی درباره مذاکرات، در کنار انتشار گزارش‌هایی مبنی بر ارائه شروط جدید از سوی ایران برای مذاکره، از جمله عواملی است که بر فضای معاملات اثر گذاشته است. همزمان، نگرانی‌ها درباره احتمال تشدید دوباره درگیری‌های منطقه‌ای نیز موجب شده بخشی از معامله‌گران با احتیاط بیشتری در بازار ارز فعالیت کنند.

 

از سوی دیگر، بازار سرمایه نیز طی روزهای اخیر با خروج نقدینگی مواجه بوده است. برخی کارشناسان معتقدند بخشی از این نقدینگی ممکن است به سمت بازار ارز حرکت کرده باشد؛ موضوعی که در صورت تداوم، می‌تواند تقاضای احتیاطی در بازار دلار را افزایش دهد.

 

در کنار این عوامل، فاصله گرفتن دلار از محدوده‌های معاملاتی روزهای گذشته نشان می‌دهد بازار ارز بار دیگر نسبت به اخبار سیاسی حساس شده است. با این حال، روند معاملات در ادامه روز و میزان عرضه ارز، نقش مهمی در تعیین مسیر قیمت دلار خواهد داشت. در سوی دیگر بازار یورو نیز با افزایش دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته روی رقم 265 هزار توان در حال معامله است.

 

تداوم رشد قیمت دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ رشد کرده است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی (حواله شرکت‌ها) با رشد ۲۳۱ تومانی، در سمت فروش ۱۶۶ هزار و ۶۰۷ تومان و در سمت خرید ۱۶۵ هزار و ۱۰۸ تومان اعلام شده است.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------