فوت ۲ مامور فراجا در پی واژگونی خودروی پلیس



  حوادث روز,اخبار حوادث,خبرهای حوادث
فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: واژگونی خودرو نیروی انتظامی در شهرستان بویراحمد جان ۲ تن از پرسنل این فرماندهی را گرفت.

 به گزارش انتخاب : فوت ۲ مامور فراجا در پی واژگونی خودروی پلیس فوت ۲ مامور فراجا در پی واژگونی خودروی پلیس

 

ایسنا: فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: واژگونی خودرو نیروی انتظامی در شهرستان بویراحمد جان ۲ تن از پرسنل این فرماندهی را گرفت.

 

سرهنگ گرجیان در زمینه جزئیات این خبر گفت: این موضوع حدود ساعت یک و ۴۰ دقیقه بامداد شنبه ۲۹ شهریور در  منطقه کمربندی یاسوج محدوده روستای مختار رخ داد.

 

وی اظهار کرد: یک دستگاه خودروی سمند پلیس که در حال گشت زنی جهت پیشگیری از جرائم و در راستای امنیت در منطقه بود به دلایل نامعلومی از جاده منحرف و از روی پل مختار سقوط کرد که به دنبال این حادثه دو مامور پلیس پاسگاه مختار شهرستان بویراحمد فوت کرده و یک مامور دیگر مجروح شد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد در خصوص علت حادثه تصریح کرد: علت این حادثه هنوز بصورت دقیق مشخص نیست اما بنا به گفته شاهدان عینی یک دستگاه خودرو باعث انحراف و سقوط خودرو پلیس از روی پل مختار شده است.

 

گرجیان اضافه کرد: موضوع تحت رسیدگی قرار گرفت و تحقیقات لازم در این خصوص در حال انجام است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------