ترامپ فردا میزبان زلنسکی در کاخ سفید است | سفر نتانیاهو به واشنگتن به تعویق افتاد
- مجموعه: اخبار بین الملل
- تاریخ انتشار : دوشنبه, ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ ۱۴:۰۲

به گزارش ایرنا از اکسیوس، این دیدار به زلنسکی فرصتی میدهد تا پس از مرگ لیندسی گراهام، حمایت واشنگتن را جلب کند. سفر زلنسکی به آمریکا همچنین در حالی صورت میگیرد که روسیه حملات موشکی علیه اوکراین را تشدید کرده است.
ترامپ و رئیسجمهوری اوکراین آخرین بار اوایل ماه جاری میلادی در حاشیه نشست سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در ترکیه دیدار داشتند و در مورد تقویت دفاع هوایی اوکراین و تلاشهای دیپلماتیک برای پایان جنگ گفتوگو کردند.
شبکه خبری ایبیسی روز شنبه گزارش داده بود که زلنسکی این هفته با ترامپ دیدار خواهد کرد.
شبکه ایبیسی نیوز نیز به نقل از یک مقام اوکراینی خبر داد که زلنسکی برای مراسم تشییع جنازه سناتور گراهام در واشنگتن حضور پیدا می کند.
اکسیوس خاطرنشان می کند که گراهام، یکی از حامیان سرسخت اوکراین در جنگ مقابل روسیه بود که اندکی پس از دیدار با زلنسکی در کییف درگذشت.
این پایگاه خبری در ادامه به سفر هفته گذشته لورا لومر فعال راست افراطی و متحد نزدیک ترامپ به اوکراین اشاره کرده است؛ از اعضای جنبش ماگا (MAGA) که به گفته خودش پس از سالها کوچک جلوه دادن تهاجم روسیه و مخالفت با حمایت ایالات متحده از اوکراین، با زلنسکی در کییف دیدار و مصاحبه کرد.
لومر در این سفر مدعی شد: «فریب تبلیغات روسیه را خورده است» و ترامپ هم مصاحبه او با زلنسکی را در پلتفرم «تروث سوشال» به اشتراک گذاشت و نوشت: «خیلی خوب!»
دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کرد سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن که قرار بود ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی انجام شود، به تعویق افتاده است.
سفر نتانیاهو به واشنگتن به تعویق افتاد
به گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی هیچ توضیحی درباره علت این تأخیر ارائه نکرده و زمان جدیدی نیز برای انجام این سفر اعلام نشده است.
بر اساس برنامه اعلامشده، نتانیاهو قرار است فردا (سهشنبه) در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا دیدار و گفتوگو کند.
همچنین انتظار میرود نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مراسم تشییع «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی حضور یابد.
طبق برنامه قبلی، نتانیاهو قرار بود پس از پایان سفر خود، روز پنجشنبه به فلسطین اشغالی بازگردد.










