واکنش وکیل خانواده دکتر قرهحسنلو به ادعاهای پدر روحالله عجمیان
- مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
- تاریخ انتشار : شنبه, 13 آبان 1402 19:29
به گزارش دیدهبان ایران، روز پنجشنبه، پدر روحالله عجمیان که در آبان ماه سال گذشته در بحبوبه مراسم چهلم حدیث نجفی جان باخت، مهمان برنامه صبحگاهی شبکه یک صدا و سیما بود. او در این برنامه نسبت به نحوه رسیدگی پرونده فرزند خود اعتراض کرد و ادعا داشت که علی اکبر ولایتی با دخالتهای خود در این پرونده باعث آزاد شدن قاتلان فرزندانش و مانع اعدام آنها شده است. این در حالی است که 45 روز پس از جان باختن روحالله عجمیان، محمد مهدی کرمی و محمد حسینی دو تن از متهمان این پرونده اعدام شدند و برای 9 نفر دیگر هم احکام سنگینی صادر شد.
اما منظور پدر روحالله عجمیان از دخالتهای ولایتی، احتمالا درمورد احکام صادر شده برای دکتر حمید قرهحسنلو و همسرش فرزانه قرهحسنلو است. چراکه سال گذشته، در جریان رسیدگی به این پرونده، خبرهای غیررسمی شنیده میشد که علی اکبر ولایتی که خود از جامعه پزشکان کشور است، باعث شکسته شدن حکم اعدام حمید قرهحسنلو شده است که در نهایت حمید قرهحسنلو به 15 سال و همسرش به 5 سال حبس نفی بلد محکوم شدند.
دکتر ولایتی هیچگونه دخالتی در این پرونده نداشته و ندارد
محسن بیات وکیل خانواده دکتر قرهحسنلو درباره ادعای پدر روحالله عجمیان مبنی بر نقش دکتر ولایتی در این پرونده گفت: «دکتر ولایتی هیچگونه دخالتی در این پرونده نداشته و ندارد. ضمن ابراز تاسف از جان باختن مرحوم عجمیان، این سوء تفاهم برای پدر ایشان بیاساس است. کمااینکه رئیس کل محترم دادگستری استان البرز هم این ادعا را رد کردند.»
این وکیل دادگستری درباره مطرح شدن این ادعا در صدا و سیما گفت: «اجازه طرح چنین مدعایی در رسانه ملی شگفتآور بود. آن هم با وجود اینکه در پرونده هیچگونه دلیلی مبنی بر دخالت دکتر قرهحسنلو و همسرشان در خصوص قتل و حتی ضرب و شتم وجود نداشته است.»
آیا حکومت با طرح اینگونه شبهات از سوی وکلای این پرونده هم با چنین سعهصدری برخورد میکرد؟
بیات ادامه داد: «برخلاف رویه مرسوم در کلیه برنامههای تلویزیونی که در مقابل هرگونه ادعای مطرح از سوی هر شخص علیه دیگری به طرف مقابل اجازه پاسخگویی داده میشود تا شائبه هرگونه ذهنیت بخشی یکسویه منتفی باشد، معالاصف چنین مطلبی اجازه طرح پیدا میکند. در چنین شرایطی این پرسش پیش میآید که آیا طرح هرگونه شبهه و مسئله در پرونده، ولو صرفاً در حوزه مسائل علمی و حقوقی از سوی طرف مقابل و وکلای آنان نیز با چنین سعه صدری از سوی حاکمیت و مسئولین قضایی مواجه میشود یا فقط برخی از چنین امتیازی برخوردارند؟»