نحوه محاسبه متراژ آپارتمان



نحوه محاسبه متراژ آپارتمان, روش محاسبه متراژ آپارتمان, محاسبه متراژ آپارتمان

آموزش محاسبه متراژ آپارتمان

 

طرز محاسبه متراژ آپارتمان

برای محاسبه متراژ آپارتمان، هیچ استانداردی وجود ندارد و هر کس به روش مخصوص خود متراژ آپارتمان را اندازه گیری می کند. برای خرید آپارتمان باید حتما آن را ببینید تا متوجه متراژ آن شوید. در ادامه با نحوه محاسبه متراژ آپارتمان، آشنا می شوید.

چگونه می توان مساحت آپارتمان را محاسبه کرد؟

یک آپارتمان یک فضای زندگی است که معمولاً از چندین اتاق مجزا با اهداف مختلف، آشپزخانه، بالکن و سرویس بهداشتی تشکیل شده است.

 

برای بررسی و تعیین زیربنای ساختمان و آپارتمان مورد نظر، بایستی با اصلاحاتی از جمله مساحت کل ساختمان، مشاعات و یا مفروزات ملک آشنا باشید. به همین منظور در ادامه به شرح این اصطلاحات می پردازیم.

 

زیربنا

همانطور که از این کلمه مشخص می باشد، سطح اشغال شده توسط بنا و یا به عبارتی مساحت هر یک از طبقات ساختمان را زیربنا می گویند.

 

مساحت کل

مجموع مساحت کلیه طبقات روی زمین و زیر زمین را مساحت کل می نامند.

 

مشاعات ساختمان

بخش های مشترک و عمومی ساختمان که تحت تملک شخص خاصی نیست و متعلق به تمامی مالکین ساختمان است، مشاعات ساختمان گفته می شود که از جمله آنها می توان به راه پله ها، حیاط، پشت بام و آسانسور اشاره کرد.

 

مفروزات ساختمان

در مقابل مشاعات که بین تمامی مالکین در یک ساختمان مشترک است، مفروزات به همان بخش های خصوصی و تحت تملک افراد گفته می شود. به عبارتی فضای داخلی آپارتمان ها شامل اتاق های خواب، آشپزخانه، تراس و ... را مفروزات می گویند.

 

محاسبه متراژ خانه, روش محاسبه متراژ خانه, طرز محاسبه متراژ آپارتمان

آشنایی با روش محاسبه متراژ خانه

 

برای محاسبه متراژ آپارتمان، چه مواردی را در اندازه گیری متراژ آپارتمان قرار دهیم و چه مواردی را رها کنیم؟

البته اندازه گیری دقیق خانه به همین سادگی هم نیست. به عنوان مثال، فضای گاراژ در مترمربع نهایی خانه محاسبه نمی شود و در بسیاری از استانداردهای جهانی، زیرزمین ها هم در این اندازه گیری قرار ندارند. با این حال، اگر خانه ما زیرزمین مشخصی دارد، برای اطلاعات بیشتر خودمان بهتر است که اندازه آن را داشته باشیم. اگر خانه ما فضای زیرشیروانی دارد و اندازه آن حداقل ۲.۱ متر است، باید آن را در اندازه گیری نهایی خانه حساب کنیم. این قانون در واقع برای تمام اتاق ها و محیط های خانه صدق می کند.

 

به عنوان مثال، فرض کنیم که یک خانه دو طبقه با 150 مترمربع در طبقه اول و 100 مترمربع در طبقه دوم داریم. این خانه همچنین، یک اتاق زیرشیروانی 70 مترمربعی هم دارد. علاوه بر این ها، خانه ما که قصد فروش آن را هم داریم، یک زیرزمین ناتمام 90 مترمربعی و همچنین، یک پارکینگ 60 مترمربعی دارد. با این حال، اگر خانهمان را به عنوان یک خانه با محیط 470 مترمربع به فروش بگذاریم، باعث سردرگمی و ارائه اطلاعات اشتباه به مشتریان خود می‌شویم. در واقع بهتر است بگوییم که فضای اصلی خانه 320 متر مربع است و سپس، اطلاعات مربوط به زیرزمین و پارکینگ را هم وارد کنیم.

 

اگر انباری در سند خانه ذکر شده باشد در متراژ خانه محاسبه می شود و باید مانند زیر زمین و پارکینگ بیان شود و نباید با مساحت خانه جمع شود.

 

برای محاسبه متراژ خانه باید شکل هندسی خانه را پیدا کنید و سپس مساحت هر یک از آن ها را محاسبه کنید و پس از آن، آن ها را جمع کنید.

 

 

روش محاسبه متراژ آپارتمان, محاسبه متراژ آپارتمان, نکاتی برای محاسبه متراژ آپارتمان

طرز محاسبه متراژ آپارتمان

 

روش محاسبه متراژ آپارتمان :

اشکال هندسی می توانند شامل: مربع، مستطیل، مثلث، دایره و ذوزنقه باشد. مساحت هر یک عبارتند از:

 

• محاسبه مساحت مربع : اندازه ی یک ضلع × اندازه ی همان ضلع

 

• محاسبه مساحت مستطیل = طول × عرض

 

• محاسبه مساحت مثلث = (ارتفاع×قاعده) ÷ 2

 

• محاسبه مساحت دایره = (شعاع×شعاع) × 3/14

 

محاسبه مساحت ذوزنقه = 1/2(قاعده بزرگ+قاعده کوچک)×ارتفاع

 

برای محاسبه متراژ خانه مساحت تمام قسمت های خانه را که بدست آورید جمع بزنید و متراژ خانه را بدست آورید.

 

گردآوری: بخش علمی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------