ناشنوایی در نوجوانی، پیامد سیگاری بودن مادران در دوران بارداری!
- مجموعه: گزارشهای علمی
ناشنوایی در نوجوانی، پیامد سیگاری بودن مادران در دوران بارداری!
محققان دانشگاه نیویورک دریافتند: تماس با دود ،در دورهی پره ناتال با کری در نوجوانی همراه است و این حدس را پیش میآورد که تماس با دود سیگار در رحم سبب صدمه دیدن دستگاه شنوایی میشود.
تماس با دود از طریق همجواری، یک مشکل بهداشت عامه است و تماس با دود سیگار در رحم تا دوران بزرگسالی با انواع متفاوت مشکلات بهداشتی همراه است.
محققان دادههای 964 نوجوان 13 تا 15 ساله را از سنجش بررسی سلامت و تغذیهی 2005 تا 2006 به دست آوردند تا مشخص شود آیا تماس با دود سیگار در دورهی پرهناتال با از دست دادن حسی عصبی شنوایی در دورهی نوجوانی همراه است.
در قریب به 16 درصد از 964 نوجوان، والدین تماس پرهناتال با دود را تأیید کردند. تماس پرهناتال با دود با بالاتر رفتن آستانهی شنوایی تن خالص و افزایش سه برابر کری یک طرفه با فرکانس پایین همراه بود.
به گفته محققان گسترهی واقعی از دست دادن شنوایی همراه با تماس پرهناتال با دود در این بررسی به نظر ضعیف میآید. اختلاف اساسی در آستانهی شنوایی تن خالص میان نوجوانان تماس یافته و تماس نیافته کمتر از 3 دسیبل است و بسیاری از موارد از دست دادن شنوایی خفیف است.محققان میگویند: قریب سه برابر افزایش نسبت خام از دست دادن یک طرفهی شنوایی در نوجوانی که در دورهی پرهناتال با دود تماس داشتهاند، از علل بسیار نگران کننده است.
نتیجه این پژوهش در نشریه JAMA به چاپ رسیده است.
منبع:isna.ir