چگونه می توانید تشخیص دهید که نوزاد شما چه رنگ پوستی خواهد داشت؟



رنگ پوست اصلی نوزاد, جنس پوست در رنگ پوست نوزاد, تشخیص رنگ اصلی پوست نوزاد

مهم ترین عامل شکل گیری زردی نوزاد عدم رشد کافی کبد است

 

راههای تشخیص رنگ پوست نوزاد

رنگ پوست نوزادان از ابتدای تولد تا دو الی سه سالگی دستخوش تغییر است. اکثر نوزادان در ثانیه های نخست بدو تولد از رنگ پوست مایل به آبی بهره مند هستند. این رنگ به مرور زمان به تن صورتی مبدل می شود. در مواردی رنگ پوست نوزاد نشان از ابتلا به یک بیماری یا وجود مشکل در بدن نوزاد دارد. لذا تشخیص رنگ پوست نوزاد اهمیت پیدا می کند. 

اهمیت تشخیص رنگ پوست در نوزاد

بدن نوزادان در ثانیه های نخست بدو تولد، از طیف رنگ قرمز تیره تا بنفش بهره مند است. به مرور زمان با آغاز پروسه ی نفس کشیدن، رنگ پوست نوزاد به قرمز مبدل می شود و در روز های اول به حالت کم رنگ تری تغییر پیدا می کند. 

 

بدن نوزاد به گردش خون نابالغ یک پاسخ طبیعی می دهد. این پاسخ معمولا با تغییر رنگ پوست در دست و پا به رنگ بنفش تیره یا آبی بروز پیدا می کند. در واقع، رنگ آبی بدن نوزاد در بدو تولد به موجب کمبود اکسیژن است که از فشرده شدن بند ناف در طول زایمان نشأت می گیرد. با انتقال اکسیژن از شش های نوزاد به سیستم گردش خون، رنگ پوست به حالت عادی مبدل می شود. 

 

انتشار رنگ آبی در بخش های مختلف بدن به غیر از دست و پا امری طبیعی تلقی نمی شود. لذا بروز رنگ آبی در بدن کودک در حین گریه نشان از وجود مشکل در بدن کودک دارد.

شکل گیری رنگ آبی در بخش های مختلف بدن، سیانوز نام دارد. مشکل آبی شدن رنگ پوست در نوزادانی مشهود است که از عارضه مشکلات قلبی رنج می برند. قلب معیوب در پمپاژ خون به بخش های مختلف بدن کارکرد مناسبی ندارد.

 

علاوه بر این، وجود مشکلات تنفسی زمینه را برای شکل گیری سیانوز فراهم می کند.

بهتر است بدانید در مورادی احتمال دارد در طی گریه های شدید رنگ لب و دهان نوزاد به رنگ آبی متمایل شود. این تغیر رنگ در صورتی که به رنگ صورتی بازنگردد، خطر آفرین است. در غیر این صورت مشکلی ندارد.

شایان توجه است تن صورتی پوست نوزاد به موجب رگ های خونی که بر روی پوست لطیف نوزاد وجود دارد، مشخص است. 

 

تشخیص رنگ اصلی پوست نوزاد, تشخیص رنگ پوست نوزاد, روشن شدن رنگ پوست نوزاد

تشخیص رنگ پوست اصلی نوزاد نیازمند زمان است

 

تشخیص زردی در نوزاد از طریق رنگ پوست

اکثر نوزادان در روز های ابتدایی بدو تولد دچار زردی در ناحیه چشم و پوست هستند. این عارضه به صورت موقتی بروز پیدا می کند.

با این حال احتمال می رود بروز زردی در نوزاد نشان از بیماری در بدن کودک باشد. به عبارتی دیگر، پوست نوزاد ممکن است تحت تأثیر علت های مختلف، به چند رنگ و طیف مختلف نمایان شود. رنگ های مختلف هر یک نماد پیام متمایزی هستند که در صورت شکل گیری نیازمند مراجعه به پزشک اطفال می باشد. 

 

عارضه زردی در نوزادانی به وجود می آید که از کبد تکامل نیافته ای برخوردار هستند. در واقع مهم ترین عامل شکل گیری زردی، عدم رشد کافی کبد است. 

زردی از تجزیه سلول های قدیمی خون نشأت می گیرد. زمانی که سلول های قرمز خون روند تجزیه را آغاز می کنند، هموگلوبین به بیلی روبین مبدل می شود و به طور طبیعی از بدن دفع می گردد. 

 

یک نوزاد تازه به دنیا آمده، به موجب عدم رشد کافی کبد، روند دفع را به صورت مناسب طی نمی کند. لذا بیلی روبین خون در بدن باقی می ماند و هیپربیلیروبینمی شکل می گیرد. بیلی روبین حاوی رنگدانه هایی است که سبب زرد شدن بافت های کودک در پوست و چشم می گردد. 

 

بهتر است بدانید در طی بالغ شدن نوزاد، زردی ناشی از بیلی روبین به صورت طبیعی از بین می رود. یکی از راه های مناسب برای تشخیص ابتلای نوزاد به عارضه زردی به وسیله ی فشردن بینی، پیشانی و سینه کودک است. 

 

رنگ پوست اصلی نوزاد, جنس پوست در رنگ پوست نوزاد, تشخیص رنگ اصلی پوست نوزاد

رنگ پوست اصلی نوزاد به مرور زمان به صورت طبیعی مشخص می گردد

 

انواع مختلف زردی در نوزادان

عارضه زردی در نوزادان تحت تأثیر عوامل مختلفی به وجود می آید. متداول ترین عامل زردی در نوزادان، فیزیولوژیک و عملکرد نامناسب کبد می باشد. 

شیر مادر تأثیر چشمگیری در به وجود آمدن عارضه زردی در بدن نوزاد ایفا می کند. زردی ناشی از شیرمادر در دو هفته اول بدو تولد به اوج می رسد و تا 12 هفتگی تداوم می یابد. 

در مواردی که میزان گلبول قرمز خون نوزاد از حد طبیعی بیشتر است، بیماری همولیتیک شکل می گیرد. این بیماری با تجزیه گلبول های قرمز خون موجب زردی می شود. 

 

رنگ پوست اصلی نوزاد 

 

جنس پوست در رنگ پوست نوزاد, تشخیص رنگ اصلی پوست نوزاد, تشخیص رنگ پوست نوزاد

استفاده از مواد مختلف برای روشن سازی پوست نوزاد باعث ایجاد حساسیت می شود

 

نمایان شدن رنگ پوست اصلی نوزاد نیازمند زمان است. رنگ اصلی پوست نوزاد تحت تأثیر ژن هایی قرار دارد که از پدر و مادر به کودک به ارث می رسند. تثبیت رنگ پوست پس از قدم نهادن کودک در سه سالگی، تکمیل می شود. در واقع پوست نوزاد تا قبل از سه سالگی، به صورت مداوم تغییر می یابد. 

 

بدین ترتیب فرقی نمی کند رنگ پوست نوزاد پس از تولد در چه طیف رنگی قرار داشته باشد، رنگ پوست اصلی نوزاد به مرور زمان به صورت طبیعی مشخص می گردد. 

بهتر است بدانید رنگ پوست نوزاد در طول رشد تغییر پیدا می کند. به طور مثال رنگ پوست بر اساس مقدار بازه زمانی که در مقابل نور خورشید قرار می گیرد، به تولید ملانین می پردازد و تغییر رنگ پیدا می کند. لذا با قرار گیری مداوم کودک در برابر نور خورشید، رنگ پوست وی در حالت تیره قرار می گیرد. 

 

عده ای از والدین برای تغییر رنگ پوست نوزاد از کرم، ماسک و اوبتان استفاده می کنند. بهره گیری از مواد مختلف برای روشن سازی رنگ پوست تأثیرات مخربی را در بدن ایجاد می کند. به طور مثال استفاده از ترکیب آرد نخود چی و زرد چوبه برای شفاف سازی پوست نوزاد، سبب شکل گیری التهاب در بدن کودک می شود که با خارش بروز می یابد. 

 

تأثیر جنس پوست در رنگ پوست نوزاد 

جنس پوست نوزاد بر اساس مدت زمان بارداری، متغیر است. بند پوست نوزاد هایی که به صورت کامل 9 ماه را در حالت جنینی قرار داشته اند، پوشش ورنیکس کمتری دارند. ورنیکس ماده یا چرب و سفید رنگ است که از پوست کودک در برابر مایع آمنیوتیک محافظت می کند. 

 

آمنیوتیک، مایعی است که در شکم مادر از جنین در برابر ضربات مراقبت می کند. بدن نوزادان نارس، به وسیله ورنیکس پوشش داده شده است. این قبیل نوزادان از پوستی شفاف و نازک بهره مند هستند. علاوه بر این احتمال می رود پوست نوزادان نارس حالت کرکی داشته باشد. 

 

گردآوری: بخش کودکان بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------