تاثیرات و عوارض سم زدایی فوق سریع برای ترک اعتیاد



سم زدایی فوق سریع یک روزه, سم زدایی بدن از مواد مخدر, عوارض سم زدایی فوق سریع

روش سم زدایی فوق سریع ترک اعتیاد

 

همه چیز درباره ترک اعتياد به روش سم زدايی فوق سريع 

در سرتاسر دنیا افراد زیادی به اعتیاد دچار می شوند و این آمار افزایش روزافزون دارد. برخی از افراد تمایل دارند هرچه سریع تر از دام این بیماری نجات پیدا کنند؛ بنابراین ممکن است به آنها برنامه سم زدایی فوق سریع یا UROD پیشنهاد شود، البته این برنامه ممکن است مناسب همه افراد نباشد.

سم زدایی چیست؟

سم زدایی برای افرادی که به مواد مخدر اعتیاد دارند به معنای مدتی است که طول می کشد تا مواد مخدر سمی از بدن او خارج شوند. در صورتی فرآیند ترک اعتیاد موفقیت آمیز خواهد بود که؛ سم زدایی و از بین رفتن اثرات مواد مخدر مضر و یا داروهای مسکن تجویز شده، در ابتدا صورت بگیرد.

 

توصیه می شود که سم زدایی تحت نظر روانپزشک متخصص و همچنین در مراکز سم زدایی فوق سریع صورت بگیرد، اگر به همین شکل انجام شود؛ پزشک به بیمار کمک می کند که دوران سم زدایی را آسان تر به اتمام برساند، در صورت بروز مشکل سریعا مداخلات لازم را انجام می دهد و می تواند علائم ترک مواد مخدر را تحت کنترل قرار دهد.

 

در صورتی که فرد قصد داشته باشد خودسرانه و بدون نظارت پزشک این فرآیند را انجام دهد، خطرناک است و حتی ممکن است موجب مرگ او شود. بیماران باید توجه کنند به کیلینیک های ترک اعتیاد معتبر که دارای مجوز رسمی وزارت بهداشت هستند مراجعه کنند.

 

سم زدایی به سه روش کلی انجام می شود که شامل؛ سم زدایی تدریجی، سم زدایی سریع و سم زدایی فوق سریع یا UROD است. بعد از اینکه فرد به کیلینیک ترک اعتیاد مراجعه کرد و آزمایشات و مشاوره های لازم صورت گرفت؛ ممکن است تصمیم بر ارائه سم زدایی فوق سریع گرفته شود.

 

اثربخشی سم زدایی فوق سریع, سم زدایی فوق سریع, روش سم زدایی فوق سریع, سم زدایی فوق سریع مورفین

روش انجام سم زدایی فوق سریع

 

سم زدایی فوق سریع چگونه انجام می شود؟

فرد در مدت ۴ تا ۶ ساعت در اتاق عمل و تحت نظارت متخصص بی هوشی، بی هوش می شود، البته این بیهوشی کامل نیست فقط به شکل خواب عمیق است. در این روش سم زدایی فرد نباید هیچ گونه بیماری قلبی، گوارشی و یا دیابت داشته باشد زیرا این روش به خودی خود فشار بسیار زیادی را به فرد وارد می کند بنابراین برای افرادی که توان بدنی بالایی دارند روش خوبی محسوب می شود.

 

بعد از اینکه فرد به خواب عمیقی فرو رفت از طریق سرم، داروهای ضدمخدر وارد بدنش می شوند. این داروها با تاثیر بر گیرنده های مغزی فرد، مخدرهای باقی مانده را حذف کرده و سپس رفع می کنند. استفاده از داروی نالتروکسان باعث می شود گیرنده های متصل به این دارو بلاک شوند و فرد دیگر نتواند از مخدر دیگری استفاده کند، به عبارتی دیگر اثر سم زدایی محافظتی از بدن در برابر جذب ایجاد می شود.

 

فردی که از این روش برای سم زدایی استفاده می کند باید برای مدت زمانی مشخص از داروی ضد مخدر نالتروکسان استفاده کند، مدت زمان مصرف این دارو بر اساس معیارهای مختلفی مثل؛ نوع مخدری که فرد به آن اعتیاد داشته و مقدار دوز مصرفی اش بستگی دارد. نالتروکسان می تواند سبب پاکسازی گیرنده های مغزی و همچنین کمک به پروسه سم زدایی می کند، مانند فیزیوتراپی مانع از اتصال مخدر به گیرنده های مغزی می شود.

 

مصرف مواد مخدری مانند تریاک یا ترامادول می تواند عملکرد مغز و ترشح هورمون ها را به هم بریزد، بنابراین این اختلال باید از طریق هورمون هایی از قبیل مورفین بعد از درمان و سم زدایی به حالت طبیعی برگردد، که درواقع نالتروکسان به حالت پایدار بیمار و جلوگیری از مصرف مواد مخدر اعتیادآور کمک می کند، این دارو همچنین به ترمیم عملکرد دستگاه عصبی و هورمونی که بعد از اعتیاد دچار آسیب شده کمک می کند.

 

در این روش باید به پارامترهایی ویژه ای توجه کرد مثلا؛ درمانگر مقدار دوز مصرفی را متناسب با شرایط جسمی بیمار تعیین می کند. در روش سم زدایی فوق سریع فرد می تواند بدون هیچ مشکلی به زندگی طبیعی خود برگردد در حالی که بدن او از هرگونه مواد مخدری پاکیزه است، البته تست اعتیاد این افراد ممکن است بعد از مدتی مثبت شود اما بدن بیمار کاملا سلامت است.

 

 روش سم زدایی فوق سریع, سم زدایی فوق سریع مورفین, سم زدایی فوق سریع برای آزمایش

علائم ترک در سم زدایی فوق سریع

 

علائم سم زدایی فوق سریع:

این روش به علت سم زدایی سریعی که دارد می تواند همراه با بروز علائم باشد، که این نشانه ها عبارتند از:

• علائم آنفولانزا

• افزایش ضربان قلب و فشار خون بالا

• اضطراب و استرس

• درد گوارشی و اسهال

• بی خوابی و مشکلات خوب

 

آیا سم زدایی فوق سریع عوارض دارد؟

وجود راه حلی این چنینی که فرد بتواند در کمترین زمان و دشواری به سلامت بدنی قبل از اعتیاد برسد بسیار وسوسه کننده است، اما باید در نظر داشت که این روش با وجود تمام مزایا، معایبی را نیز به دنبال دارد و چندان توصیه نمی شود.

 

خطرناک بودن این روش بالینی برای ترک اعتیاد به اثبات رسیده است و اگر فردی بخواهد از این روش استفاده کند باید تمام جوانب را بسنجد و با چشم باز تصمیم بگیرد، افرادی که تمایل به انجام این کار دارند باید از لحاظ سلامت عمومی در وضعیت مناسبی قرار داشته باشند، همچنین بیش از دو عارضه همزمان نداشته باشند.

 

فرد ممکن است بعد از به هوش آمدن علائم زیر را داشته باشد:

• تعریق

• حالت تهوع

• وجود ناهنجاری تنفسی از قبیل افزایش سرعت تنفس

• گیجی و هذیان گویی

• دردهای عضلانی

 

فرد ممکن است این عوارض را بدون انجام UROD نیز به شکل سندرم ترک تجربه کند، در هر صورت این عوارض بعد از مدتی خود به خود محو می شوند.

سم زدایی به روش فوق سریع می تواند عوارض نامطلوبی را به دنبال داشته باشد که از جمله آنها می توان به؛ جمع شدن مایع در ریه‌ها، عوارض متابولیک مانند دیابت، تشدید اختلال دوقطبی ،روان پریشی، زجر تنفسی، تلاش برای خودکشی، نارسایی کلیوی حاد، مرگ و... اشاره کرد. 

 

خطرناک بودن این روش در مطالعات به اثبات رسیده لذا در مراکز ترک اعتیاد جنبه های روانشناسی نیز در نظر گرفته می شوند تا فرد بیمار آمادگی کاملی برای روبرویی با این موارد داشته باشد. روش های این چنینی به علت عوارض نامطلوبی که به دنبال دارند معمولا توصیه نمی شوند. ریسک بالای این سم زدایی سبب می شود که روش های دیگر ترک اعتیاد در اولویت قرار بگیرند.

 

سم زدایی فوق سریع یک روزه, سم زدایی بدن از مواد مخدر, عوارض سم زدایی فوق سریع

موفقیت در روش سم زدایی فوق سریع

 

میزان موفقیت و اثربخشی سم زدایی فوق سریع

سم زدایی فوق سریع روش مفیدی برای افرادی که به متادون، مورفین و... در مدت زمان طولانی اعتیاد دارند مفید است، البته علائم جسمی ناشی از ترک بروز می کنند که مقابله با آنها تقریبا غیرممکن است.

 

این روش با وجود عوارض متعدد احتمال موفقیت بالایی دارد، طبق آمار ۷۵ درصد بیمارانس که از این روش برای ترک اعتیاد خود استفاده کرده اند، مجددا به سراغ مصرف مواد نرفته اند. بنابراین این روش یکی از بهترین و آسان ترین روش ها برای گذراندن دوره اعتیاد و علائم ناشی از آن است.

 

تاثیر شیر در ترک اعتیاد فوق سریع

افرادی که مواد مخدر مصرف می کنند معمولا بدن ضعیفی دارند، لذا مصرف موادغذایی و نوشیدنی هایی که بتواند به آنها توان تحمل علائم ناشی از ترک و سم زدایی را بدهد؛ از اهمیت بالایی برخوردار است. شیر یکی از مواد مغذی است که می تواند در فرآیند سم زدایی مواد مخدر تاثیر به سزایی بگذارد. 

 

شیر به علت داشتن مقادیر زیادی از پروتئین می تواند در روند بهبود بدن کمک کننده باشد، همچنین علائم؛ یبوست، اسهال، ناتوانی در هضم غذا و سایر مشکلات را در زمان ترک اعتیاد و سم زدایی تا حد زیادی بهبود می بخشد.

 

علائم سم زدایی فوق سریع, اثربخشی سم زدایی فوق سریع, سم زدایی فوق سریع

مدت زمان درمانی روش ترک اعتیاد فوق سریع

 

طول مدت درمان به روش سم زدایی فوق سریع چقدر است؟ 

این روش تنها در بیمارانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند پاسخگو است و البته طول مدت درمان این افراد نسبت به بیمارانی که به مواد محرک؛ کوکائین ، شیشه، الکل و ماری جوانا اعتیاد دارند کمتر است.

 

مقدار آسیبی که مواد اعتیادآور مخدر بر بدن وارد می کنند نسبت به محرک ها کمتر است. محرک ها به علت تخریب زیاد فیزیکی که به همراه دارند به دوره طولانی تر برای درمان نیاز دارند، لذا درمان افراد معتاد به مواد مخدر ۲ تا ۳ روز طول می کشد و حداکثر ۱۴ روز و افرادی که به محرک ها اعتیاد دارند به ۱۰ روز یا بیشتر نیاز دارند.

 

گردآوری: بخش سلامت بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------