فقط آکادمی فوتبال ستاره‌ساز را کم داشتیم!



اخبار,اخبار فرهنگی,برنامه ستاره ساز

صدا و سیما تمام تلاشش را می کند که باب برنامه های سرگرمی بدلی خود را با الگوگیری از نمونه های خارجی بعنوان تولیدی ترین برنامه ها در قاب تصویر بنشاند و نقاط ضعف خود در سایر مسائل را پوشش دهد.از جمعه ای که گذشت تلنت‌شویی که به بچه‌های عاشق فوتبال اختصاص دارد روی آنتن شبکه سه رفت که جدی‌ترین رقیب «عصر جدید» خواهد بود. «ستاره‌ساز» برنامه‌ای است که ده قسمت از آن در تعطیلات نوروزی روی آنتن شبکه سه می‌رود؛ برنامه‌ای برای کشف استعدادهای فوتبالی که با داوری مجتبی جباری، ادموند بزیک، فیروز کریمی و خداداد عزیزی ساخته شده است.

 

جواد فرحانی، تهیه‌کننده این برنامه که تهیه کننده دو فصل ابتدایی «خندوانه» بوده و با این برنامه و «هزارداستان» توانسته کارنامه پر و پیمانی در تولید برنامه‌های تلویزیونی داشته باشد، می‌گوید: «این ایده‌ای است که فکر می‌کنم همه چیزش از سر قسمت خوب کنار هم قرار گرفته ‌است. ما در مرحله اول ده قسمت از برنامه را در عید پخش می کنیم. واقعا فکر می‌کنم «ستاره‌ساز» یکی از سنگین‌ترین کارهایی است که تا به حال در تلویزیون انجام داده‌ایم. من برای اینکار از دو دوستم کمک خواستم که کنارم باشند. از رضا حداد و نیما بانک که در سینما و تئاتر تجربه ویژه‌ای دارند. ما قاب‌هایی گرفته‌ایم که کمتر نمونه‌هایش را در تلویزیون دیده‌اید.»

 

او ادامه می‌دهد: «فکر می‌کنم تکنولوژی سخت‌افزاری که برای ساخت این برنامه استفاده شده، بی‌نظیر است. الکی هم شعار نمی‌دهیم که مثلا فلان استیج را ساختیم که بزرگترین استیج تاریخ تلویزیون است و اگر رضا حداد به عنوان سرمایه‌گذار نبود، این اتفاق اصلا میسر نمی‌شد. درحقیقت ما خواستیم کاری متفاوت کنیم و فکر می کنیم این اتفاق را رقم زده‌ایم.»

 

تیم برنامه‌ساز «ستاره‌ساز» که داورانش مجتبی جباری، ادموند بزیک، فیروز کریمی و خداداد عزیزی هستند، به ۹ منطقه در کشور رفته‌اند. بنا بر گفته تهیه‌کننده برنامه، ویدئوهای رسیده به این برنامه از طریق فراخوان بیش از صد هزار ویدئو بوده است و آنها داوران‌شان را با تیم سازنده به استان‌ها اعزام کرده و توانسته‌اند از این طریق ۱۶۰ نفر را برای مرحله آغاز انتخاب کنند. این ۱۶۰ نفر قبل از عید در چند مرحله گزینش شده و داوران از آنها یک بار دیگر تست استودیویی گرفته‌اند تا هر داور در نهایت ۱۰ شاگرد داشته باشد و آکادمی فوتبال ستاره‌ساز رسما بعد از عید کلید بخورد.

 

در حقیقت گروه داوری در مرحله اول غربالگری کرده، سپس از میان برگزیده‌ها، تست مجددی گرفته است. هر داور باید از میان مهمان‌ها، ۱۰‌ نفر را برگزیند و با این شاگردان کار ‌کند.

 

فرحانی ترجیح می‌دهد ماجرا را این‌گونه شرح دهد: «این مدل برگزاری آکادمی‌ها اتفاقا مدل‌های خارجی خیلی موفق دارد. حتی برنامه فوتبالی‌اش هم هست. اینکه هر داور کار آموزش چند تا از بچه‌ها را بر عهده می‌گیرد و در پایان هفته برنامه پخش می‌شود. فقط ما کمی مدلش را با متر و معیارهای خودمان منطبق کردیم.»

 

او البته می‌گوید: «من و یکی از دوستان قبل از این برنامه «شبی با عبدی» را هم بر همین اساس طراحی کردیم اما متاسفانه به دلایلی که حالا بعدا باید شرحش بدهم، نیمه کاره ماند. ولی آنجا هم اتفاقا مدل ما همین مدل آکادمی بود.»

 

این برنامه دو مجری دارد؛ محمدحسین میثاقی و امیرعلی دانایی. در استودیو و همراه با داورها، نقشی که مثلا علیخانی در عصر جدید به عنوان مجری اصلی بازی می‌کند را محمدحسین میثاقی بر عهده دارد. فرحانی دراین‌باره می‌گوید: «اتفاقا جای میثاقی درست همین «ستاره‌ساز» است. یک برنامه با ریتم تند و پر هیجان. همان چیزی که محمدحسین دوست دارد و استادش است. ترکیبی از فوتبال، تکنیک، سرگرمی و هیجان.»

 

مجری پشت صحنه این کار هم امیرعلی دانایی است؛ هنرپیشه ای که قرار است حالات بچه‌ها و ریتم دراماتیک و حالات هیجانی داورها و شرکت‌کننده‌ها را روایت کند. کسی که شاید کمی برای اینکار اتوکشیده به نظر برسد.

 

روزنامه شهروند

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------