آخرین اخبار فرهنگی - هنری

پژمان جمشیدی،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی

وکیل پژمان جمشیدی: سفر او به کانادا برای دیدار با خانواده اش است

وکیل پژمان جمشیدی مسافرت موکل خود به کانادا را تأیید کرد و گفت: این مسافرت برای دیدار با خانواده اش بوده است و هر زمان لازم…

دوا لیپا در صدر فهرست ثروتمندترین افراد زیر ۳۰ سال؛ ثروت ۹ رقمی خواننده انگلیسی!



دوا لیپا،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی

روزیاتو | دوا لیپا در فهرست سالانه ثروتمندترین چهره‌های مجله‌ هیت در رتبه‌ نخست قرار گرفته و دارایی او به ۱۲۹ میلیون پوند می‌رسد. این خواننده‌ پرآوازه ظاهراً قصد دارد مدت‌ها تاج ثروتمندترین فرد جوان بریتانیا را بر سر نگه دارد، چراکه اختلاف دارایی‌اش با تام هالند، نفر دوم، بسیار زیاد است؛ ثروت ۳۵.۷ میلیون پوندی هالند در مقایسه با او ناچیز به نظر می‌رسد.

 

در ادامه‌ فهرست، اسامی افرادی چون لوییس کاپالدی، میلی بابی براون، مالی‌می هیگ و نامزدش تامی فری به چشم می‌خورد که جایگاه‌های بعدی را در میان پنج نفر نخست به خود اختصاص داده‌اند. مجله‌ هیت علاوه بر فهرست ۳۰ فرد ثروتمند زیر ۳۰ سال در بریتانیا و ایرلند، فهرستی از ثروتمندترین چهره‌های بین‌المللی جوان را نیز منتشر کرده است. در این فهرست، کایلی جنر با دارایی ۵۴۰ میلیون پوندی در صدر قرار دارد و از چهره‌هایی مانند هیلی بیبر، بیلی آیلیش، گروه بلک‌پینک و خواهرش کندال جنر پیشی گرفته است.

 

همچنین این مجله فهرست سخاوتمندترین سلبریتی‌ها را هم منتشر کرده که در آن، سِر التون جان با اهدای ۲۷ میلیون پوند در صدر قرار دارد. پس از او، هری استایلز با جمع‌آوری ۵.۲ میلیون پوند برای امور خیریه و اد شیرن با اهدای ۲ میلیون پوند در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

 

فهرست ۱۰ چهره‌ ثروتمند زیر ۳۰ سال بریتانیا طبق مجله‌ هیت به شرح زیر است:

 

رتبه نام سن میزان دارایی (پوند)
۱ دوا لیپا ۳۰ ۱۲۹ میلیون
۲ تام هالند ۲۹ ۳۵.۷ میلیون
۳ لوییس کاپالدی ۲۹ ۳۵ میلیون
۴ میلی بابی براون ۲۱ ۲۴ میلیون
۵ مالی‌می هیگ و تامی فری ۲۶ ۲۲.۱ میلیون
۶ سوفی ترنر ۲۹ ۲۱.۹ میلیون
۷ جورجا اسمیت ۲۸ ۱۷ میلیون
۸ دیو ۲۷ ۱۶.۸ میلیون
۹ ایچ ۲۵ ۱۴.۴ میلیون
۱۰ ایسا باترفیلد ۲۸ ۱۳.۷ میلیون

 

ماه گذشته، دوا لیپا و کلوم ترنر، نامزدش، در جست‌وجوی خرید خانه‌ای در منطقه‌ای گرم و آفتابی بودند.

 

به گفته‌ منابع آگاه، این زوج که کریسمس گذشته نامزد کردند، از یک کارشناس املاک خواسته‌اند تا مجموعه‌ای از خانه‌های تفریحی لوکس در منطقه آندلسِ اسپانیا را برایشان در نظر بگیرد. یکی از افراد مطلع می‌گوید: دوا و کلوم به دنبال خانه‌ای آفتابی هستند تا بتوانند در کنار خانواده‌هایشان از آن لذت ببرند. ترجیحشان کاملاً مشخص است: آب‌و‌هوای دلپذیر و خانه‌هایی جادار و راحت.

 

آن‌ها فردی را مأمور کرده‌اند تا در پرتغال و آندلس اسپانیا به دنبال خانه بگردد؛ مناطقی که در تمام طول سال از آب‌و‌هوایی عالی برخوردارند.

 

خانه‌ای که انتخاب می‌کنند باید آن‌قدر بزرگ و راحت باشد که دوا و کلوم بتوانند همراه با خانواده و دوستانشان به‌راحتی در آن اقامت کنند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------