آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

محمد فاضلی: فاجعه ۱۸ و ۱۹ دی ماه چیزی نیست که تاریخ ایران فراموش کند

محمد فاضلی گفت: اگر 18 و 19 خونین دی‌ماه فاجعه است که هست، کشتار کودکان ایرانی در مدرسه میناب هم فاجعه است و هیچ جای توجیه ندارد. کشتار…

گاف های پیامک کشف حجاب؛ از هزینه نجومی تا تذکر حجاب به آقایان



پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

اولین پیامک های طرح برخورد با بی حجابی روز یکشنبه ۲۷ فروردین ماه به طور گسترده برای شهروندان ارسال شد که بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی و رسانه ها داشت. اما برخی گزارش ها در شبکه های اجتماعی از ارسال اشتباه پیامک های تذکر حجاب به برخی شهروندان نیز حکایت دارد.

 

هزینه نجومی ارسال پیامک های طرح برخورد با بی حجابی

وسایت خبرآنلاین هزینه پیامک‌های طرح برخورد با حجابی که به صورت کلی روز ۲۷ فروردین ماه برای مردم ارسال شد را نزدیک به ۲ میلیارد تومان برآورد کرده‌ است.

 

این وبسایت خبری در مطلبی نوشت: در تاریخ ۲۷ فروردین ماه اولین پیامک‌های طرح حجاب برای شهروندان ارسال شد؛ در متن این پیامک آمده است: «هم وطن گرامی؛احترام به قانون حجاب و رعایت آن، مانند هر قانون دیگری ضروری است.»

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

این پیامک علاوه بر زنان برای مردان و برای کودکان نیز ارسال شده‌است و می‌توان گفت که هر کسی که سیم‌کارت فعالی را در اختیار داشته است از هر اپراتوری این پیامک را دریافت کرده‌است؛ طبق آخرین برآوردهای صورت گرفته، خطوط فعال تلفن همراه به بیش از ۱۴۱ میلیون عدد رسیده که ضریب نفوذ را به ۱۶۷ درصد می‌رساند.

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

طبق بررسی‌های صورت گرفته اپراتور همراه اول بیشترین خطوط فعال تلفن‌همراه را در اختیار دارد؛ در اپراتور همراه اول، تعداد خطوط واگذارشده دائمی فعال ۲۱ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۷۰۳ تخمین زده شده‌است و خطوط واگذارشده اعتباری فعال نیز به ۵۳ میلیون و ۹۳۹ هزار و ۹۶۳ تخمین زده شده‌است و پس از آن اپراتور ایرانسل بیشترین خطوط فعال را در اختیار دارد، در اپراتور ایرانسل، تعداد خطوط واگذارشده دائمی فعال به پنج میلیون و ۸۲۲ هزار و ۳۹۴ رسیده‌است و خطوط واگذارشده اعتباری فعال نیز به ۵۴ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۹۵ خط رسیده‌است و در اپراتور رایتل نیز تعداد خطوط واگذارشده دائمی فعال به ۶۸۸ هزار و ۸۱۶ رسیده و خطوط واگذارشده اعتباری فعال نیز به چهار میلیون و ۸۲۰ هزار و ۴۳۵ خط رسیده‌است.

 

هزینه هر یک عدد پیامک اپراتور همراه اول، برای خطوط دائمی، ۸.۹ و برای خطوط اعتباری، ۱۰.۶ تومان می باشد و در خصوص اپراتور ایرانسل، برای خطوط دائمی داخل ایران، ۹.۹ و برای خطوط اعتباری، ۱۱.۶ تومان است و در خصوص اوپراتور رایتل هزینه پیامک برای خطوط دائمی ۸۸ تومان و برای خطوط اعتباری ۱۰۵ تومان است.

 

بر این اساس اپراتورهای ایرانسل، همراه اول و رایتل برای ارسال پیامک حجاب ۲ میلیارد و ۲۴ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۲۵۰ تومان هزینه کردند.

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

گزارش ها درباره ارسال اشتباه پیامک های تذکر حجاب به شهروندان

محمد علی ابطحی، روحانی و فعال سیاسی اصلاح طلب در توییتی خبر داد که برای او هم پیامک کشف حجاب در خودرو فرستاده شده است.

 

ابطحی نوشت:

برای منم پیامک تذکر حجاب رسید!

بخخخدا تنها بودم تو ماشین!

از بس هوشمنده عبا و عمامه را حجاب شرعی ما میدونه.

گیری کردیم. بپوشیم می پرانند. نپوشیم تذکر حجاب!

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

یکی از کاربران توییتر به نام مونیک هم تجربه ی یکی از آقایان از پیامک کشف حجاب در خودرو را در حساب خود منتشر کرده است.

 

این کاربر نوشته: یه دوست آقاداریم موهاش بلنده واسش پیامک اخطار کشف حجاب اومده. چندبار و ایندفعه جریمه شده؛ رفته اعتراض کرده اونام گفتن فکر کن تو تاریخ مذکور ماشینت دست کدوم خانوم بوده! اینم گفته بابا من اصلا ماشین دست کسی نمیدم.برای خودم پیامک کشف حجاب دادین.کارمند اونجا بش گفته یه دستمال سر بزار سرت برادر من شما که موهات بلنده!

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

واکنش به آمار ارسال پیامک تذکر کشف حجاب

عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در توییتی در واکنش به خبر نیروی انتظامی کهگیلویه و بویر احمد درباره ی ارسال ۱،۳۲۵ مورد پیامک تذکر کشف حجاب در این استان نوشت: جمعیت این استان سنتی کمتر از ۱٪ کشور است. اگر فرض کنیم فقط ۲٪ زنان هم شناسایی شده باشند و نسبت این ارقام در دیگر مناطق ایران چندین برابر بیشتر است، در این صورت حداقل ۱۰ میلیون خانم مشمول این پیامک‌ها می‌شوند. به معنای این آمار فکر کرده‌اید؟ یعنی شکست مطلق.

 

پیامک کشف حجاب،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

کنایه عباس عبدی به پیامک فراگیر حجاب: چرا پیامک سرقت نکردن برای کسی نمی‌آید؟

عباس عبدی؛ تحلیل‌گر مسائل سیاسی و اجتماعی در توییتر نوشت: چرا پیامک سرقت نکردن برای کسی نمی‌آید؟ چون افراد بسیار بسیار اندکی مرتکب آن می‌شوند. پس اگر برای حجاب پیامک فراگیر می‌فرستند طبعا فکر می‌کنند که بسیاری از مردم مخاطب آن هستند.

 

روزیاتو

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------