آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

محمد فاضلی: فاجعه ۱۸ و ۱۹ دی ماه چیزی نیست که تاریخ ایران فراموش کند

محمد فاضلی گفت: اگر 18 و 19 خونین دی‌ماه فاجعه است که هست، کشتار کودکان ایرانی در مدرسه میناب هم فاجعه است و هیچ جای توجیه ندارد. کشتار…

دستور وزیر کشور؛ مدیران باقی مانده از دولت روحانی سریعتر برکنار شوند



وزیر کشور،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
وزیر کشور گفت: به دستگاه‌های ملی و استانی تأکید شده است که در خصوص کاهش به کارگیری مدیران میانی به جا مانده از دولت قبلی تلاش بیشتری صورت بگیرد.

احمد وحیدی وزیر کشور در گفتگو با مهر، درباره تغییر مدیران میانی گفت: علی‌رغم روی کار آمدن دولت سیزدهم در برخی از بخش‌های کشور، در کاهش استفاده از مدیران و مسئولین میانی دولت قبل و نیز تغییرات و جابجایی‌های صورت پذیرفته، سرعت‌مان کند است و متأسفانه استقرار مسئولین دولت سیزدهم در برخی نقاط با سرعت خوبی پیش نرفته است.

 

وی افزود: به دستگاه‌های ملی و استانی تأکید شده است که در خصوص کاهش به کارگیری مدیران میانی به جا مانده از دولت قبلی تلاش بیشتری صورت بگیرد.

 

وزیر کشور همچنین با تاکید بر ضرورت پرهیز از دوقطبی‌سازی در جامعه، اظهار داشت: قطعاً یکی از تلاش‌های دشمن این است که در کشور دو قطبی‌های کاذب ایجاد کند و اجازه حرکت یکپارچه ملی را به ما ندهد.

 

وحیدی ادامه داد: بیش از هر زمانی دیگری برای انجام حرکت‌های بزرگ در کشور، نیازمند وحدت و انسجام میان اقشار مختلف جامعه از سلایق مختلف، هستیم.

 

وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای ایجاد فضای دوقطبی در جامعه تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تلاش‌هایی که برای دوقطبی‌سازی در کشور صورت می‌گیرد از طریق هدایت‌های دشمنان است، ولی متأسفانه در داخل هم با برخی بدسلیقگی‌ها مواجه می‌شویم. آنچه مهم این است که کشور باید یکپارچه باشد و از دوقطبی‌گرایی پرهیز شود، چراکه مانع پیشرفت است و باید متحد به سوی اهداف بلند انقلاب و کشور گام برداریم تا مشکلات پیش راه پیشرفت ملت برداشته شود.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------