کارشناسی داوری دیدار مس کرمان و استقلال/ پنالتی آبی‌ها سوخت؛ بازیکن مس باید اخراج می‌شد



کارشناسی داوری دیدار مس کرمان و استقلال،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
کارشناس داوری معتقد است که در دیدار تیم‌های مس کرمان و استقلال، داور دو اشتباه بزرگ داشته است.

حیدر سلیمانی، کارشناس داوری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص داوری دیدار تیم‌های فوتبال مس کرمان و استقلال در هفته هجدهم لیگ برتر که به برتری ۳ بر ۲ استقلال انجامید، اظهار کرد: در دقیقه ۲۱ آفساید قایدی درست اعلام شد و در دقیقه ۴۰، هند مدافع مس کرمان درون محوطه جریمه تشخیص داده نشد و پنالتی استقلال سوخت.

 

وی ادامه داد: در دقیقه ۴۱، خطای غلامی روی مهاجم مس گرفته شد و اخطار هم به مدافع داده شد اما این که چرا استقلال بازی را شروع کرد، مشخص نیست. در دقیقه ۵۵، مدافع شماره ۶۹ مس کرمان از حرکت یامگا جلوگیری کرد و روی این مهاجم خطا کرد اما داور آوانتاژ داد که برخورد او با بازیکن مس، فوتبالی بود و احتیاج به تنبیه دیگری نداشت.

 

سلیمانی اضافه کرد: در دقیقه ۸۶، شماره ۲۱ مس کرمان باید به دلیل خطای شدید اخراج می‌شد اما داور به اشتباه کارت زرد داد. درگیری مربیان توسط نیمکت مس شروع شد و ابتدا باید فردی که به سمت ساپینتو آمد و دعوا را آغاز کرد اخراج می‌شد اما در ادامه نشان دادن کارت قرمز به ساپینتو هم درست بود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2023