بهترین دعاها برای گرفتن حاجتش در ماه رمضان



ختم های مجرب برای حاجت در ماه رمضان

بهترین دعاها برای گرفتن حاجت در ماه رمضان

 

آشنایی با بهترین دعاها و ختم ها برای گرفتن حاجت در ماه رمضان

در این مقاله از بیتوته، با بهترین دعاها برای گرفتن حاجت در ماه رمضان آشنا می شوید. ماه مبارک رمضان، زمانی استثنایی برای نزدیکی به خداوند و طلب حاجات است، زیرا درهای رحمت الهی در این ماه گشوده و دعاها به اجابت نزدیک ترند. در این مقاله، به دعاها و ختم های مجرب برای برآورده شدن خواسته ها در این ماه پرفضیلت پرداخته ایم.

ماه مبارک رمضان، ماهی است که در آن درهای رحمت الهی گشوده می شود و دعاها به اجابت نزدیک تر هستند. این ماه، به دلیل نزول قرآن کریم و فضیلت های بی شمارش، فرصتی استثنایی برای بندگان فراهم می کند تا با عبادت، دعا و ختم های مجرب به حاجات خود دست یابند. در این مقاله، به بررسی دعاها و ختم های معتبر و مجرب برای گرفتن حاجت در این ماه مبارک می پردازیم که از منابع دینی و روایات ائمه معصومین (ع) استخراج شده اند.

 

اهمیت دعا در ماه رمضان

ماه رمضان، ماه میهمانی خداوند است و در احادیث آمده که نفس های روزه دار در این ماه تسبیح، خوابش عبادت و دعاهایش مستجاب است. از پیامبر اکرم (ص) نقل شده که فرمودند: «دعای روزه دار در هنگام افطار رد نمی شود.» این ویژگی ها، رمضان را به زمانی ویژه برای طلب حاجت تبدیل کرده است. بزرگان دین نیز تأکید کرده اند که دعا در این ماه، به ویژه در شب های قدر، سحرها و لحظات افطار، از اثرگذاری بالایی برخوردار است.

 

دعاهای مجرب برای حاجت در ماه رمضان

1. دعای افتتاح

یکی از دعاهای توصیه شده برای حاجت روایی در ماه رمضان، دعای افتتاح است. این دعا که در شب های این ماه خوانده می شود، به امام زمان (عج) منسوب است و فضیلت بسیاری دارد. توصیه شده که هر شب پس از نماز مغرب یا در وقت سحر، این دعا را با حضور قلب بخوانید و پس از آن، حاجت خود را از خداوند بخواهید. بخشی از این دعا چنین است:

 

«اللَّهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الثَّنَاءَ بِحَمْدِكَ وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّكَ ... »

 

2. دعای سحر (دعای ابوحمزه ثمالی)

دعای ابوحمزه ثمالی که از امام سجاد (ع) روایت شده، یکی از دعاهای عمیق و تأثیرگذار برای طلب حاجت است. این دعا در سحرهای ماه رمضان خوانده می شود و به دلیل مضامین بلند آن، دل را برای ارتباط با خدا آماده می کند. پس از اتمام دعا، می توانید حاجت خود را مطرح کنید.

 

3. دعای مجیر

دعای مجیر از پیامبر اکرم (ص) نقل شده و برای برآورده شدن حاجات، آمرزش گناهان و دفع بلا بسیار مؤثر است. این دعا به ویژه در ایام البیض (روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رمضان) توصیه شده است. خواندن آن با وضو و رو به قبله، همراه با ذکر حاجت پس از اتمام، از آداب آن است.

 

4. دعای روزها و شب های ماه رمضان

برای هر روز از ماه رمضان، دعاهای خاصی در مفاتیح الجنان ذکر شده که خواندن آن ها همراه با طلب حاجت توصیه شده است. به عنوان مثال، دعای روز اول رمضان:

 

«اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ وَقِيَامِي فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمِينَ»

پس از این دعا، می توانید حاجت خود را از خدا بخواهید.

 

برای گرفتن حاجت پس از ادای نمازهای فریضه این دعا خوانده شود:

 

«يَا عَلِيُّ يَا عَظِيمُ يَا غَفُورُ يَا رَحِيمُ أَنْتَ الرَّبُّ الْعَظِيمُ‏ ... »

 

5. دعای جوشن کبیر

این دعا که در شب های قدر خوانده می شود، شامل هزار نام و صفت خداوند است و از دعاهای بسیار مجرب برای حاجت روایی محسوب می شود. روایت است که خواندن آن در ماه رمضان، به ویژه در شب های قدر، دعاها را به اجابت نزدیک می کند.

 

6. دعای «ادخل علی اهل القبور السرور...» بعد از هر نماز واجب در ماه رمضان

نقل است از نبی مکرم اسلام که دعای آمده در ذیل پس از ادای هر نماز واجبی در ماه مبارک رمضان خوانده شود تا پروردگار بخشنده عالم گناهان خواننده دعا را تا روز قیامت بخشیده و وی را مورد امرزش قرار دهد.

 

«اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ، اَللَّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ، اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جائعٍ ... »

 

7. دعای عظیم الشأن از امام رضا برای گرفتن حاجت

این دعا، دعای عظیم الشأنی است که از حضرت رضا(علیه السلام) روایت شده،برای گرفتن حاجت سحری حتی اگر دانه خرمایی باشد، میل کردهو سپس سوره قدر خوانده و پس از آن بخوانید این دعا را:

 

«اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ مِنْ بَهائِكَ بِأَبْهاهُ وَكُلُّ بَهائِكَ بَهِيٌّ، اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِبَهائِكَ كُلِّهِ ... »

 

ذکرهای مجرب برای حاجت در ماه رمضان

دعاهای مجرب برای حاجت در ماه رمضان

 

ختم های مجرب برای حاجت در ماه رمضان

1. ختم قرآن کریم

تلاوت قرآن در ماه رمضان ثوابی معادل ختم آن در دیگر ماه ها دارد. یکی از ختم های توصیه شده برای حاجت، ختم قرآن در طول ماه است. می توانید هر روز یک جزء بخوانید و پس از پایان هر جزء، حاجت خود را از خدا طلب کنید. همچنین، خواندن سوره هایی مانند یس، قدر و فتح برای حاجت روایی بسیار سفارش شده است.

 

2. ختم سوره قدر

خواندن هزار مرتبه سوره قدر در هر شب از ماه رمضان، از ختم های مجرب برای گرفتن حاجت است. این عمل به ویژه در شب های قدر توصیه شده و بهتر است پس از آن، با تضرع و خشوع، حاجت خود را از خدا بخواهید.

 

3. ختم صلوات

یکی از ختم های ساده و مؤثر، فرستادن صلوات به تعداد مشخص است. به عنوان مثال، خواندن 14000 صلوات در طول ماه رمضان و هدیه آن به چهارده معصوم (ع) برای برآورده شدن حاجت توصیه شده است. می توانید این تعداد را به 30 روز تقسیم کنید (روزانه حدود 466 صلوات) و پس از هر بار، حاجت خود را ذکر کنید.

 

4. ختم یا قاضی الحاجات

ذکر «یا قاضی الحاجات» به معنای «ای برآورده کننده نیازها» از اذکار مجرب است. گفته شده که خواندن 911 مرتبه این ذکر در طول سه روز متوالی در ماه رمضان، با حضور قلب و توکل به خدا، حاجت را برآورده می کند.

 

5. ختم سوره فتح

خواندن سوره فتح در نمازهای مستحبی یا به صورت جداگانه در هر شب ماه رمضان، برای دفع بلا و برآورده شدن حاجات سفارش شده است. روایت است که این عمل، فرد را در طول سال از مشکلات حفظ می کند.

 

6. ختم سوره یس برای حاجت

سوره یس به «قلب قرآن» معروف است و برای برآورده شدن حاجات بسیار توصیه شده است.

 

نحوه انجام ختم:

در یکی از شب های ماه رمضان (ترجیحاً شب های قدر)، پس از نماز مغرب، سوره یس را با نیت حاجت بخوانید.

پس از اتمام، 14 بار صلوات بفرستید و سپس حاجت خود را از خداوند طلب کنید.

این عمل را تا سه شب متوالی تکرار کنید.

 

آداب دعا و ختم برای حاجت روایی :

برای اینکه دعاها و ختم ها به اجابت برسند، رعایت برخی آداب ضروری است:

 

وضو و طهارت: دعا و ختم را با وضو و در حالت پاکی انجام دهید.

رو به قبله بودن: هنگام دعا، رو به قبله بنشینید.

حضور قلب: با تمرکز و اخلاص دعا کنید و از پراکندگی ذهن بپرهیزید.

وقت مناسب: سحر، هنگام افطار، شب های قدر و وقت اذان، از بهترین زمان ها برای دعا هستند.

توسل به اهل بیت (ع): پیش از طلب حاجت، به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) توسل کنید.

شکرگزاری: پس از دعا، شکر خدا را به جا آورید، حتی اگر هنوز حاجتتان برآورده نشده باشد.

 

اعمال مستحبی برای گرفتن حاجت :

علاوه بر دعا و ختم، برخی اعمال در ماه رمضان به حاجت روایی کمک می کنند:

 

نمازهای مستحبی: خواندن هزار رکعت نماز در طول ماه رمضان، به ویژه در شب ها، از اعمال سفارش شده است.

 

افطاری دادن: کمک به روزه داران و افطاری دادن، حتی با یک خرما، ثواب بسیاری دارد و دعا را به اجابت نزدیک می کند.

 

استغفار: امام سجاد (ع) در ماه رمضان بسیار استغفار می کردند. گفتن «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ» به تعداد زیاد، راه را برای اجابت دعا هموار می کند.

 

سخن آخر:

ماه مبارک رمضان، به دلیل فضیلت های بی نظیرش، بهترین فرصت برای طلب حاجت از خداوند است. دعاهایی مانند افتتاح، مجیر و جوشن کبیر، و ختم هایی چون ختم قرآن، صلوات و سوره قدر، از جمله راه های مجرب برای رسیدن به خواسته ها هستند. مهم تر از همه، اخلاص، توکل و رعایت آداب دعاست که اثر این اعمال را دوچندان می کند. امیدواریم با انجام این دعاها و ختم ها در این ماه عزیز، به حاجات مشروع خود برسید و از برکات رمضان بهره مند شوید.

 

گردآوری: بخش مذهبی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------