بیوگرافی و عکس های اشرف حکیمی فوتبالیست مراکشی



دین اشرف حکیمی

آشنایی با بیوگرافی اشرف حکیمی، فوتبالیست مراکشی به همراه تصاویر

 

آشنایی با زندگینامه اشرف حکیمی

در این مقاله از بیتوته، با بیوگرافی اشرف حکیمی آشنا می شوید. اشرف حکیمی، متولد ۴ نوامبر ۱۹۹۸ در مادرید، یک فوتبالیست حرفه ای مراکشی است که به عنوان مدافع راست برای پاری سن ژرمن و تیم ملی مراکش بازی می کند. او با سرعت، مهارت تهاجمی و توانایی های فنی اش به عنوان یکی از بهترین مدافعان راست جهان شناخته می شود.

چکیده ای از بیوگرافی اشرف حکیمی :

نام کامل: اشرف حکیمی موح

تاریخ تولد: ۴ نوامبر ۱۹۹۸

محل تولد: مادرید، اسپانیا

قد: ۱.۸۱ متر

پست: مدافع راست

تیم کنونی: پاری سن ژرمن

شماره پیراهن: ۲

 

آشنایی با زندگی اشرف حکیمی :

اشرف حکیمی موح (متولد  ۴ نوامبر ۱۹۹۸) یک فوتبالیست حرفه ای است که به عنوان مدافع راست برای باشگاه پاری سن ژرمن در لیگ ۱ فرانسه و تیم ملی مراکش، که کاپیتان آن است، بازی می کند. حکیمی به دلیل سرعت و توانایی تهاجمی اش شناخته شده و به عنوان یکی از بهترین مدافعان راست جهان محسوب می شود.

 

در سطح باشگاهی، حکیمی فعالیت حرفه ای خود را در سال ۲۰۱۶ با تیم رئال مادرید کاستیا آغاز کرد و در سال ۲۰۱۷ به تیم اصلی ارتقا یافت. او سپس به صورت قرضی به مدت دو سال به بوروسیا دورتموند در بوندس لیگا پیوست و در سال ۲۰۱۹ سوپرکاپ آلمان را کسب کرد. پس از آن، با مبلغ ۴۳ میلیون یورو به اینترمیلان در سری آ ایتالیا منتقل شد و به این تیم کمک کرد تا در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ عنوان قهرمانی سری آ را پس از ۱۱ سال به دست آورد. در سال ۲۰۲۱، پاری سن ژرمن او را با مبلغ ۶۸ میلیون یورو به خدمت گرفت. حکیمی در این باشگاه چهار عنوان قهرمانی لیگ ۱ و اولین عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را در سال ۲۰۲۵ کسب کرد.

 

حکیمی که در اسپانیا از والدینی مراکشی به دنیا آمده، ابتدا در رده زیر ۲۰ سال برای تیم ملی مراکش بازی کرد و سپس در سال ۲۰۱۶ در ۱۷ سالگی اولین بازی خود را در تیم ملی بزرگسالان انجام داد. او در دو جام جهانی (۲۰۱۸ و ۲۰۲۲)، سه جام ملت های آفریقا (۲۰۱۹، ۲۰۲۱ و ۲۰۲۳) و به عنوان یکی از سه بازیکن بالای ۲۳ سال در تیم المپیک ۲۰۲۴ حضور داشت. در جام جهانی ۲۰۲۲، او مراکش را به اولین تیم آفریقایی رساند که به مرحله نیمه نهایی جام جهانی راه یافت.

 

زندگی اولیه اشرف حکیمی :

حکیمی در ۴ نوامبر ۱۹۹۸ در مادرید اسپانیا از والدینی مراکشی به دنیا آمد. پدرش محمد، دست فروش بود و مادرش سعیده، خانه دار. او در منطقه ختافه مادرید بزرگ شد، جایی که خانواده اش با چالش های اقتصادی روبه رو بودند. او یک برادر و خواهر کوچکتر از خود به نام های «نبیل» و «ویداد» دارد.

 

او در دوران کودکی پیش از فوتبال، به ورزش های دو و میدانی و شنا هم علاقه مند بود اما عشق اول فوتبال بود که می توانست با این ورزش خانواده اش را از وضعیت بد مالی نجات دهد. در ۸ سالگی به باشگاه محلی کولونیا اوفیگِوی پیوست و سفر فوتبالی اش را آغاز کرد. استعداد او به سرعت مورد توجه قرار گرفت و در سال ۲۰۰۶ به آکادمی جوانان رئال مادرید ملحق شد. او سال ها در آکادمی مهارت هایش را پرورش داد و ابتدا به عنوان وینگر بازی کرد، پیش از آنکه به نقش مدافع راست تغییر موقعیت دهد.

 

حکیمی

اشرف حکیمی اهل کجاست

 

دوران باشگاهی :

رئال مادرید :

حکیمی اولین بازی خود برای رئال مادرید را در جام بین المللی قهرمانان ۲۰۱۶ در برابر پاری سن ژرمن انجام داد که با شکست ۳-۱ همراه بود. او سپس به تیم دوم بازگشت و در ۲۰ اوت ۲۰۱۶ اولین بازی حرفه ای خود را در پیروزی ۳-۲ مقابل رئال سوسیداد B در سگوندا دیویژن B انجام داد. اولین گل حرفه ای خود را در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۶ در تساوی ۱-۱ مقابل فوئنلابرادا به ثمر رساند.

 

در ۱۹ اوت ۲۰۱۷، به عنوان ذخیره دنی کارواخال و ناچو به تیم اصلی ارتقا یافت و شماره ۱۹ به او اختصاص یافت. او اولین بازی خود در لالیگا را در ۱ اکتبر در پیروزی ۲-۰ مقابل اسپانیول انجام داد. اولین گل خود در لالیگا را در ۹ دسامبر ۲۰۱۷ در پیروزی ۵-۰ مقابل سویا به ثمر رساند. در ۱۲ مه ۲۰۱۸، گل دوم خود را مقابل سلتاویگو در پیروزی ۶-۰ به ثمر رساند. در فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷ لیگ قهرمانان اروپا، او در حالی که هنوز زیر ۱۸ سال داشت، دو بازی انجام داد و رئال مادرید سومین عنوان متوالی و سیزدهمین قهرمانی کلی خود را کسب کرد.

 

تیم قبلی اشرف حکیمی

جدیدترین عکس اشرف حکیمی

 

قرضی به بوروسیا دورتموند :

در ۱۱ ژوئیه ۲۰۱۸، حکیمی با قراردادی قرضی دوساله به بوروسیا دورتموند پیوست. او اولین گل خود برای این تیم را در پیروزی ۷-۰ مقابل نورنبرگ در ۲۷ سپتامبر به ثمر رساند. در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان برای دورتموند، سه پاس گل در یک بازی مقابل اتلتیکو مادرید ثبت کرد. در ۲ اکتبر ۲۰۱۹، دو گل مقابل اسلاویا پراگ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به ثمر رساند که اولین گل هایش در این رقابت بود. در ۵ نوامبر ۲۰۱۹، دو گل در نیمه دوم مقابل اینترمیلان به ثمر رساند و نتیجه را از شکست ۲-۰ به پیروزی ۳-۲ تغییر داد.

 

در فوریه ۲۰۲۰، حکیمی رکورد سرعت بوندس لیگا را با سرعت ۳۶.۴۸ کیلومتر بر ساعت در بازی مقابل اونیون برلین ثبت کرد و رکورد قبلی خود (۳۶.۲ کیلومتر بر ساعت مقابل لایپزیگ) را شکست. در ۳۱ مه، پس از گلزنی در پیروزی ۶-۱ مقابل پادربورن، پیراهنش را درآورد تا پیام «عدالت برای جورج فلوید» را نشان دهد.

 

پاری سن ژرمن :

حکیمی در ۶ ژوئیه ۲۰۲۱ با قراردادی پنج ساله به پاری سن ژرمن پیوست. مبلغ انتقال اولیه ۶۰ میلیون یورو گزارش شد که با پاداش ها تا ۱۱ میلیون یورو قابل افزایش بود. او اولین بازی خود در لیگ ۱ را در ۷ اوت انجام داد و در پیروزی مقابل تروا اولین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند. در ۲۴ اوت، در تساوی بدون گل مقابل مارسی اولین کارت قرمز خود را دریافت کرد. در ۲۲ سپتامبر، دو گل در پیروزی ۲-۱ مقابل متز به ثمر رساند. در اولین فصل حضورش در پاری سن ژرمن، قهرمانی لیگ ۱ را کسب کرد.

 

در ۱۴ فوریه ۲۰۲۳، برای تیم منتخب جهان فیفپرو ۲۰۲۲ نامزد شد. در ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳، گلی در پیروزی ۲-۰ مقابل دورتموند در لیگ قهرمانان ۲۰۲۴-۲۰۲۳ به ثمر رساند و در تیم هفته یوفا قرار گرفت. در ۱ نوامبر ۲۰۲۳، برای جایزه بهترین بازیکن سال آفریقا توسط CAF نامزد شد.

 

در ۲۴ اکتبر ۲۰۲۴، به همراه هم تیمی ملی اش سفیان رحیمی، برای جایزه بهترین بازیکن سال آفریقا ۲۰۲۴ نامزد شد. در ۸ فوریه ۲۰۲۵، قرارداد خود را با پاری سن ژرمن تا سال ۲۰۲۹ تمدید کرد. در ۷ مه ۲۰۲۵، گل دوم پاری سن ژرمن را در پیروزی ۲-۱ مقابل آرسنال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به ثمر رساند و به فینال راه یافت. در ۲۴ مه، گلی در پیروزی ۳-۰ مقابل رنس در فینال جام حذفی فرانسه به ثمر رساند. یک هفته بعد، در فینال لیگ قهرمانان، گل اول را در پیروزی ۵-۰ مقابل اینترمیلان به ثمر رساند.

 

سن اشرف حکیمی

تیم هایی که اشرف حکیمی بازی کرده

 

دوران ملی :

پس از بازی برای تیم های زیر ۱۷ و زیر ۲۰ سال مراکش، اشرف حکیمی در ۵ ژوئن ۲۰۱۶ اولین بازی خود را برای تیم زیر ۲۳ سال در پیروزی دوستانه ۱-۰ مقابل کامرون زیر ۲۳ سال انجام داد. او اولین بازی ملی خود در تیم بزرگسالان را در ۱۱ اکتبر ۲۰۱۶ به عنوان بازیکن تعویضی به جای فؤاد شفیک در پیروزی ۴-۰ مقابل کانادا انجام داد. اولین گل ملی خود را در ۱ سپتامبر ۲۰۱۷ در پیروزی پرگل ۶-۰ مقابل مالی به ثمر رساند.

 

در مه ۲۰۱۸، حکیمی به فهرست اولیه تیم ملی مراکش برای جام جهانی ۲۰۱۸ دعوت شد و در ۴ ژوئن به فهرست نهایی ۲۳ نفره این تورنمنت راه یافت.

او همچنین برای جام ملت های آفریقا ۲۰۲۱ در کامرون دعوت شد و در تمام بازی های مرحله گروهی به میدان رفت. در بازی مقابل گابن، از روی ضربه آزاد گلی در تساوی ۲-۲ به ثمر رساند. در مرحله یک هشتم نهایی مقابل مالاوی، در دقیقه ۷۰ با یک ضربه آزاد گل پیروزی ۲-۱ تیمش را به ارمغان آورد.

 

در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۲، حکیمی به فهرست ۲۶ نفره مراکش برای جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دعوت شد. او در مرحله یک هشتم نهایی مقابل اسپانیا، پنالتی سرنوشت ساز را به سبک پاننکا به گل تبدیل کرد و تیمش را به مرحله یک چهارم نهایی رساند. این موفقیت راه را برای صعود تاریخی مراکش به نیمه نهایی به عنوان اولین تیم آفریقایی در تاریخ جام جهانی هموار کرد.

در ۲۸ دسامبر ۲۰۲۳، حکیمی در میان ۲۷ بازیکنی بود که توسط والید رگراگی، سرمربی تیم ملی، برای جام ملت های آفریقا ۲۰۲۳ در ساحل عاج انتخاب شد. او در تساوی ۱-۱ مرحله گروهی مقابل کنگو دموکراتیک گلی به ثمر رساند. در مرحله یک هشتم نهایی، پنالتی خود را در شکست ۲-۰ مقابل آفریقای جنوبی از دست داد.

 

در ۴ ژوئیه ۲۰۲۴، حکیمی به عنوان یکی از سه بازیکن بالای ۲۳ سال و کاپیتان تیم المپیک مراکش برای تورنمنت ۲۰۲۴ فرانسه انتخاب شد. او در پیروزی مقابل عراق یک پاس گل داد و در بازی مقابل آمریکا گلی به ثمر رساند. همچنین در پیروزی ۶-۰ مقابل مصر در دیدار رده بندی المپیک، یک گل دیگر به نام خود ثبت کرد.

در مه ۲۰۲۵، اشرف حکیمی به عنوان گزینه اصلی برای دریافت جایزه «مارک-ویوین فوئه» شبکه RFI انتخاب شد.

 

اشرف حکیمی تاریخهای پیوستن

جوایز اشرف حکیمی

 

سبک بازی اشرف حکیمی :

هنگام پیوستن به بوروسیا دورتموند، حکیمی به عنوان یک مدافع راست یا وینگ بک سریع، پویا و قدرتمند معرفی شد که از نظر تاکتیکی و تکنیکی ماهر است و توانایی ارسال پاس های بلند و دقیق از خط دفاعی را دارد. او که ابتدا به عنوان وینگر آموزش دیده بود، به دلیل فیزیک قوی اش می تواند به عنوان مدافع نیز بازی کند. حکیمی بارها به عنوان یکی از بهترین مدافعان راست جهان توصیف شده است.

 

تیم هایی که اشرف حکیمی بازی کرده

اشرف حکیمی چند سال دارد

 

زندگی شخصی اشرف حکیمی :

دین اشرف حکیمی اسلام است. حکیمی مسلمان است و چندین بار برای انجام عمره به مکه سفر کرده است.

او از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ با هیبا ابوک «Hiba Abouk»، بازیگر اسپانیایی تونسی تبار، ازدواج کرده بود. این زوج دو پسر دارند که در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۲ متولد شدند. در ۲۷ مارس ۲۰۲۳، عبوک در حساب اینستاگرام خود اعلام کرد که این زوج پیش تر از هم جدا شده اند و در انتظار مراحل طلاق هستند. گزارش هایی ادعا کردند که عبوک بیش از نیمی از دارایی ها و ثروت حکیمی را درخواست کرده، اما گفته می شود دارایی های حکیمی به نام مادرش ثبت شده است. صحت این ادعا مورد مناقشه است.

 

پس از عملکرد درخشان حکیمی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، یک استادیوم فوتبال در قصر الکبیر به نام او نام گذاری شد. او همچنین در سال ۲۰۲۲ در مراسم جوایز جوی در ریاض به عنوان ورزشکار سال عرب انتخاب شد.

 

در ۳ مارس ۲۰۲۳، حکیمی به اتهام تجاوز به یک زن ۲۴ ساله توسط قاضی تحقیق در پاریس متهم شد و تحت نظارت قضایی قرار گرفت. او از تماس با شاکی منع شد اما اجازه خروج از فرانسه را داشت. وکیل حکیمی، فانی کولن، اعلام کرد که موکلش این اتهامات را به شدت رد می کند.

 

در اکتبر ۲۰۲۳، حکیمی همراه با بازیکنان پاری سن ژرمن، راندال کولو موانی، عثمان دمبله و لیوین کورزاوا، به دلیل مشارکت در شعارهای توهین آمیز پس از پیروزی مقابل مارسی، یک جلسه از بازی محروم شدند.

 

در ۱۲ اکتبر ۲۰۲۳، حکیمی به همراه دیدیه دروگبا، میکائیل جان اوبی و سادیو مانه به عنوان دستیار قرعه کشی برای مراسم قرعه کشی نهایی جام ملت های آفریقا ۲۰۲۳ ساحل عاج انتخاب شدند.

 

اشرف حکیمی به انگلیسی

عکس های اشرف حکیمی در کنار مادرش

 

اشرف حکیمی چند سال دارد

تصاویر اشرف حکیمی و همسرش

 

اطلاعات باشگاهی :

دوران حرفه ای جوانان :

سال ها باشگاه ها
۲۰۰۵-۲۰۰۶  کولونیا اوفیگِوی
۲۰۰۶-۲۰۱۶ رئال مادرید

 

دوران حرفه ای بزرگسالان :

سال ها باشگاه ها بازی ها گل ها
۲۰۱۶-۲۰۱۷ رئال مادرید B ۲۸ ۱
۲۰۱۷-۲۰۲۰ رئال مادرید ۹ ۲
۲۰۱۸-۲۰۲۰ بوروسیا دورتموند (قرضی) ۵۴ ۷
۲۰۲۰-۲۰۲۱ اینترمیلان ۳۷ ۷
۲۰۲۱-تاکنون پاری سن ژرمن ۱۱۰ ۱۷

 

دوران ملی :

سال ها باشگاه ها بازی ها گل ها
۲۰۱۶ راکش زیر ۲۰ سال ۸ ۰
۲۰۱۹ مراکش زیر ۲۳ سال ۲ ۰
۲۰۲۴ تیم المپیک مراکش ۸ ۲
۲۰۱۶- تیم ملی مراکش ۸۳ ۱۰

 

افتخارات اشرف حکیمی :

رئال مادرید کاستیا

• جام حذفی جوانان: ۲۰۱۷

 

رئال مادرید

• لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۱۸-۲۰۱۷

• سوپرجام اروپا: ۲۰۱۷

• جام جهانی باشگاه ها: ۲۰۱۷

• سوپرکوپا اسپانیا: ۲۰۱۷

 

بوروسیا دورتموند

• سوپرکاپ آلمان: ۲۰۱۹

 

اینترمیلان

• سری آ: ۲۰۲۱-۲۰۲۰

 

پاری سن ژرمن

• لیگ ۱ فرانسه: ۲۰۲۲-۲۰۲۱، ۲۰۲۳-۲۰۲۲، ۲۰۲۴-۲۰۲۳، ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• جام حذفی فرانسه: ۲۰۲۴-۲۰۲۳، ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• سوپرتپه فرانسه: ۲۰۲۲، ۲۰۲۳، ۲۰۲۴

• لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۲۵-۲۰۲۴

 

تیم ملی المپیک مراکش

• مدال برنز المپیک: ۲۰۲۴

 

افتخارات انفرادی

• بهترین بازیکن جوان آفریقا: ۲۰۱۸، ۲۰۱۹

• بهترین بازیکن ماه بوندس لیگا: سپتامبر ۲۰۱۸، نوامبر ۲۰۱۸، دسامبر ۲۰۱۹

• تیم سال بوندس لیگا: ۲۰۲۰-۲۰۱۹

• تیم نوظهور لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۱۹

• تیم فصل لیگ قهرمانان اروپا: ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• بهترین بازیکن جوان عرب سال (جایزه گلوب ساکر): ۲۰۱۹

• ورزشکار سال عرب (جایزه جوی): ۲۰۲۲

• بهترین فوتبالیست آفریقا (جایزه شیر طلایی): ۲۰۲۴

• تیم سال ESM: ۲۰۲۱-۲۰۲۰

• تیم سال آفریقا (فرانس فوتبال): ۲۰۱۸، ۲۰۱۹، ۲۰۲۰، ۲۰۲۱

• تیم رویایی تاریخی مردان مراکش (IFFHS)

• تیم سال آفریقا (IFFHS): ۲۰۲۰، ۲۰۲۱، ۲۰۲۲، ۲۰۲۳، ۲۰۲۴

• تیم جهانی مردان (IFFHS): ۲۰۲۱، ۲۰۲۲

• تیم سال CAF: ۲۰۱۹، ۲۰۲۳، ۲۰۲۴

• تیم منتخب جام ملت های آفریقا: ۲۰۲۱

• تیم سال سری آ: ۲۰۲۱-۲۰۲۰

• تیم منتخب جهان فیفا فیپرو: ۲۰۲۲

• بهترین بازیکن مراکشی خارج از کشور (UMFP): ۲۰۲۱-۲۰۲۰، ۲۰۲۲-۲۰۲۱

• تیم سال لیگ ۱ فرانسه (UNFP): ۲۰۲۳-۲۰۲۲، ۲۰۲۴-۲۰۲۳، ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• جایزه مارک-ویوین فوئه: ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• تیم فصل مردان اروپا (دی اتلتیک): ۲۰۲۵-۲۰۲۴

• نشان ملی شایستگی (مراکش): ۲۰۲۲

 

گردآوری: بخش ورزشی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------