پوست و مویی شاداب و زیبا با استفاده از روغن سبوس برنج



روغن سبوس برنج برای پوست, خواص روغن سبوس برنج برای پوست, روغن سبوس برنج مناسب پوست چرب

روغن سبوس برنج برای پوست و مو

 

با خواص روغن سبوس برنج برای سلامت و شادابی موها آشنا شوید

روغن سبوس برنج از پوسته داخلی برنج گرفته می شود که خاصیت نفوذ پذیری عمقی به پوست و مو دارد و میتواند ساقه مو و پوست شما را هیدراته نموده و تغذیه کند. 

روغن سبوس برنج ( به انگلیسی : Rice bran oil ) روغن استخراج شده از پوسته داخلی برنج است که هم برای آشپزی و هم برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است و خاصیت مرطوب کنندگی و جوانسازی دارد. قرنهاست که از روغن سبوس برنج در ژاپن برای زیبایی پوست صورت و پیشگیری از پیری استفاده می شود.  

 

روغن سبوس برنج طعم آجیلی ملایمی دارد و بدون بو است و نوع خوراکی آن را می توانید در سس سالاد استفاده کنید که مزایای التیام بخش و تقویت پوست دارد. 

روغن سبوس برنج خاصیت مرطوب کنندگی دارد و به سادگی جذب پوست و مو می شود. بنابراین برای مرطوب کردن پوست و مو به خصوص بعد از حمام بسیار مناسب است و میتواند جایگزین طبیعی برای لوسیون بدن شما باشد. 

رقیق بودن این روغن باعث می شود که به راحتی بتوانید از آن به عنوان روغن حامل اسانس های گیاهی ، پایه اسکراب و به عنوان روغن ماساژ مورد استفاده قرار دهید. 

 

خواص روغن سبوس برنج برای پوست و مو 

روغن سبوس برنج خاصیت نرم کنندگی پوست فوق العاده ای دارد و سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ب ، ویتامین آ و ویتامین ای است. 

روغن سبوس برنج پوست را هیدراته کرده و از پوست محافظت می کند و یکی از بهترین گزینه ها برای درمان پوست خشک و آسیب دیده است. 

ارزیانول موجود در این روغن خاصیت آنتی اکسیدانی قوی تر از ویتامین E دارد که با اثرات مخرب رادیکال های آزاد روی پوست و مو مقابله می کند. 

 

روغن سبوس برنج سرشار از ویتامین e

ویتامین E طبیعی موجود در روغن سبوس برنج یک آنتی اکسیدان قوی است. روغن سبوس برنج حاوی 2 فرم از ویتامین E به نام توکوفرول و توکوترینولز است که باعث می شود در مقابله با اثرات تخریبی رادیکال های آزاد قوی تر باشد. 

 

این روغن علاوه بر ویتامین E دارای ویتامین A و B است و ترکیب این سه ویتامین در روتین مراقبت روزانه پوست باعث کاهش چین و چروک پوستی می شود و پوستی صاف و یکدست را برای شما به ارمغان می آورد و مانند یک سد دفاعی از پوست شما در مقابل آب و هوای سرد زمستان محافظت میکند و باعث می شود که پوست بتواند رطوبت طبیعی خود را حفظ کرده و مانع از التهاب و خارش پوست در مقابل آب و هوای سرد می شود. 

 

روغن سبوس برنج, روغن سبوس برنج برای پوست و مو, خواص روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج برای ترمیم و آبرسانی مو

 

روغن سبوس برنج سرشار از اسیدهای چرب

شما با مصرف روغن سبوس برنج ترکیب بسیار مفیدی از اسیدهای چرب را به پوست و موی خود می رسانید. این ترکیب متنوع عبارت است از :

0.6 درصد اسید مریستیک 

21.5 درصد اسید پالمیتیک

2.9 درصد اسید استریک

38.4 درصد امگا 9

34.4 درصد امگا 6

2.2 درصد امگا 3

 

مقدار اسکالان بالا در روغن سبوس برنج

اسکالان ماده ای است که 12 درصد چربی بدن انسان را تشکیل میدهد که در سبوم طبیعی پوست قرار دارد و از رطوبت طبیعی پوست محافظت می کند و محافظ بدن در مقابل عفونت ها است. اسکالان در کبد تولید می شود ولی بعد از 30 سالگی تولید آن به طور قابل توجهی کاهش پیددا میکند و به همین دلیل پوست شروع به خشک شدن می کند. اسکالان موجود در سبوس برنج به حفظ رطوبت طبیعی پوست کمک کرده و باعث کاهش لک های تیره مرتبط با افزایش سن می شود. 

 

آنتی اکسیدن های قوی در روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج حاوی توکوفرول ، تکتوریول و ارزیانول است که 3 اکسیدان بسیار قدرتمند هستد و از پوست در مقابل اسیب های رادیکال های آزاد و پیری زودرس محافظت می کنند و پوست خسته و بی حال شما را شفاف و درخشان می کنند. 

 

کوآنزیم Q10 در روغن سبوس برنج

کو آنزیم Q10 به طور طبیعی در بدن تولید می شود ولی بعد از 30 سالگی یا در اثر استرس تولید آن کاهش پیدا میکنند. کو آنزیم کیو تن برای تولید انرژی درون سلولی بسیار مهم است و نقش آنتی اکسیدانی دارد. 

 

کاهش این کو آنزیم در بدن باعث می شود که توانایی باز سازی و تحمل سلولی در مقابله با تنش های زیست محیطی کاهش پیدا کند که با فرایند پیری ارتباط مستقیم دارد. 

وجود کو آنزیم کیو تن در روغن سبوس برنج باعث بهبود تولید کلاژن و الاستین طبیعی در بدن می شود و از پوست در مقابل رادیکال های آزاد محافظت میکند. از آنجا که این کوآنزیم از نظر مولکولی بسیار کوچک است به راحتی میتواند به پوست و سلولهای پوست نفوذ کند بنابراین استفاده موضعی از آن تاثیر بسیار خوبی در بهبود کیفیت پوست دارد. 

 

خاصیت ضد التهابی روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج برای پوست خاصیت ضد التهابی دارد و پوست را تسکین داده باعث کاهش قرمزی پوست و کاهش پف می شود. 

 

خواص روغن سبوس برنج, روش تهیه روغن سبوس برنج, خواص روغن سبوس برنج برای مو

روغن سبوس برنج برای پاکسازی آرایش صورت

 

بهترین روغن بدون حساسیت جایگزین لانولین

لانولین روغنی موم مانند است که از پشم گوسفند گرفته می شود و خاصیت مرطوب کنندگی بسیار قوی دارد و زبری و خشکی پوست را از بین می برد و از ترک خوردن پوست پیشگیری میکند و ترک خوردگی نوک سینه یا پاشنه پا را درمان میکند ولی افرادی که پوست حساس دارند نمی توانند از این روغن استفاده کنند و دچار واکنش آلرژیک می شوند. خواص روغن سبوس برنج شباهت زیادی به لانولین دارد ولی به دلیل رقیق و سبک بودن هیچ گونه واکنش آلرژیکی ایجاد نمی کند و بهترین انتخاب برای پوست حساس است. 

 

نفوذ پذیری عمقی روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج به راحتی جذب پوست می شود و می تواند به اعماق پوست نفوذ کند ، در برخی موارد به عنوان جایگزینی مناسب برای روغن آرگان محسوب می شود. 

 

مناسب پوست چرب

این روغن به دلیل خاصیت نفوذ پذیری بالایی که دارد پوست را چرب نمی کند ولی خاصیت مرطوب کنندگی بسیار بالایی دارد بنابراین اگر پوستی چرب ولی دهیدراته دارید یک گزینه بسیار مناسب برای شماست این روغن علاوه بر این که پوستتان را تغذیه می کند مانع از تولید چربی اضافه در پوست می شود. 

از سویی دیگر منافذ پوست را مسدود نمی کند بنابراین نیازی نیست نگران ایجاد جوش و آکنه روی پوست باشید. 

 

مناسب پوست خیلی خشک

روغن سبوس برنج میتواند به لایه عمقی پوست خشک نفوذ کند و از درون پوست شما را احیا کند همچنین یک لایه محافظ روی پوست ایجاد میکند و باعث می شود که پوست رطوبت طبیعی خود را حفظ کند. خاصیت ضد التهاب و ضد قرمزی این روغن باعث می شود که پوست شما تسکین پیدا کرده و خشکی ترک های پوستی شما ترمیم شوند. 

 

تونر مناسب پوست خشک

از روغن سبوس گندم می توانید به عنوان تونر استفاده کنید . به خصوص اگر پوست خشکی دارید می توانید چند قطره از این روغن را روی پنبه بزنید و مواد آرایشی و آلودگی های روی پوست را تمیز کنید بدون این که خشکی پوستتان را تشدید کنید. 

 

خاصیت ضد آفتابی

روغن سبوس برنج خاصیت ضد آفتاب دارد و میتوانید لایه ای روی پوست ایجاد کند که مانع از ایجاد آسیب اشعه ماورا بنفش به پوست و مو شود. 

اشعه ماورا بنفش باعث اکسید شدن مو شده و در نتیجه می تواند باعث خشکی و آسیب دیدگی موها شود. در صورتی که قرار است مدت زمان زیادی را زیر آفتاب بمانید بهتر است موهایتان را با کمی روغن سبوس برنج چرب کنید. 

روغن سبوس برنج علاوه بر نفوذ به ساقه مو و ترمیم آسیب دیدگی مو ، لایه ای محافظ روی موهایتان ایجاد میکند. 

 

 خواص روغن سبوس برنج برای پوست, روغن سبوس برنج مناسب پوست چرب, کاهش تیرگی زیر چشم روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج نرم کننده پوست و مو

 

خاصیت نرم کننده مو روغن سبوس برنج

اسیدهای چرب این روغن به راحتی به ساقه مو نفوذ کرده و ساقه موهای اسیب دیده و خشک را ترمیم می کند. استفاده منظم از این روغن هفته ای یک بار روی موها خاصیت نرم کننده فوق العاده ای دارد. 

ویتامین E موجود در آن از موهای شما در مقابل اسیب های حرارتی محافظت میکند و با مرطوب کردن عمقی موها مانع از ایجاد موخوره می شود. 

 

تسکین درماتیت تماسی و اگزما و پسوریازیس

روغن سبوس برنج خاصیت ضد التهابی دارد و استفاده موضعی از آن برای پوست ملتهب مفید است به خصوص اگر جوش های روی پوست شما ناشی از درماتیت تماسی باشد استفاده موضعی از روغن سبوس برنج روی نواحی آسیب  دیده مانع از تاول زدن و سوزش یا افزایش جوش ها شده و درد شما را کاهش میدهد. 

 

خاصیت نرم کنندگی و ترمیم ترک های پوستی این روغن باعث می شود که به ترک های پوستی ناشی از اگزما نفوذ کرده و با آبرسانی عمقی و ترمیم پوست مانع از سوزش بیشتر پوست می شود. 

خاصیت هیدراته کننده این روغن باعث کاهش علایم پسوریازیس می شود. 

 

تحریک گردش خون و روشن تر شدن پوست

روغن سبوس برنج حاوی اسید فیتیک است که باعث ببهود گردش خون در پوست و افزایش رشد سلولی می شود بنابراین می تواند مانع از ایجاد چین و چروک پوستی شده و رنگ مات و کدر پوستتان را از بین برده و پوستی روشن تر و درخشان تر به شما تحویل دهد. 

 

کاهش تیرگی زیر چشم

استرول گیاهی موجود در این روغن خاصیت استروئید طبیعی داشته و میتواند حلقه های تیره دور چشم و پف زیر چشم را درمان کند. مصرف این روغن اطراف چشم باعث می شود حلقه های تیره دور چشم به مرور ناپدید شوند. 

 

درمان ترک پاشنه پا با روغن سبوس برنج

ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن سبوس برنج درمانی بسیار موثر برای پوست های خشک به خصوص درمان ترک پاشنه پا است. روغن سبوس برنج با نفوذ عمقی به درون پوست پاشنه پا را مرطوب کرده و باعث می شود ترک های پا سریعتر بسته شوند. 

 

روغن سبوس برنج به عنوان مرطوب کننده دست

دستها معمولا نسبت به سایر قسمت های بدن بیشتر در معرض شستشو و مواد شوینده هستند بنابراین برای مراقبت از پوست دست ها نیاز به مرطوب کننده های قویتر دارید که پایداری بیشتری روی پوست داشته باشند . روغن سبوس برنج یک مرطوب کننده غنی است که کاملا جذب پوست دست شده و باعث نرمی و لطافت پوست دست میشود و میتواند بهترین جایگزین طبیعی برای کرم و لوسیون دست باشد.

 

روغن سبوس برنج علاوه بر این که پوست دستتان را به صورت عمقی مرطوب می کند مانع از ایجاد یا تشدید لکه های پشت دست که ناشی از آفتاب و افزایش سن هستند ، می شود. این روغن به سرعت جذب می شود و ماندگاری بالایی دارد و بلافاصله بعد از استفاده به راحتی میتوانید به کارهای روزمره خود برسید. 

 

درمان خارش پوست سر 

توانایی مرطوب کنندگی قوی روغن سبوس برنج حتی می تواند خارش ناشی از خشکی پوست سر را درمان کنید. شما میتوانید تا زمان بهبود خشکی پوست سر هر روز از این روغن برای پوست سرتان استفاده کنید. 

 

تقویت موی سر با روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج سرشار از کربوهیدرات اینوزیتول است که به عنون تقویت کننده مو شناخته می شود. اینوزیتول باعث ضخیم تر شدن فولیکول های مو می شود و با تغذیه فولیکولهای مو  رشد موها را تسریع می کند . اگر میخواید از حداکثر خوص روغن برنج برای تقویت مو استفاده کنید میتوانید از نوع خوراکی آن در رژیم غذایی خودتان بهره مند شوید. 

 

گردآوری : بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------