سرماخوردگی در نوزادان + راههای درمان



داروهای سرماخوردگی نوزاد

با آمدن فصل سرما فرزندانمان در معرض ابتلا به سرماخوردگی هستند

 

با آمدن فصل سرما فرزندانمان در معرض ابتلا به سرماخوردگی هستند . در اینجا نكاتی برای درمان سرماخوردگی كودكان ذكر می شود :

بچه های بزرگتر اگر علائم شدید و جدی نداشته باشند نیاز به مراجعه به پزشك ندارند . ولی اگر كودك كوچكتر از سه ماه دارد با بروز اولین علائم سرماخوردگی به متخصص اطفال مراجعه نمایید . چون در بچه های كوچك علائم سرماخوردگی می تواند به خاطر یك بیماری جدی تر باشد یا به سرعت یك سرماخوردگی به یك بیماری شدید مثل ذات الریه تبدیل شود .در بچه های بزرگتر از سه ماه اگر علائم زیر وجود داشت به پزشك مراجعه نمایید : 

 اگر كودك به سختی نفس می كشد – تعداد تنفس افزایش یافته – پوست در بالا یا پایین دنده ها در زمان نفس كشیدن به داخل كشیده می شود .

اگر لب ها یا ناخن ها به رنگ آبی در آمده است .

اگر ترشحات بینی بیش از ده روز خلطی باقی بماند.

اگر سرفه ها بیش از ده روز طول بكشد .

اگر كودك دچار گوش درد است .

اگر تب بیشتر از 38.9 باشد .

اگر كودك خواب آلودگی زیادی داشته باشد .

داروهای سرماخوردگی نوزاد

متاسفانه درمان قطعی برای سرماخوردگی وجود ندارد


متاسفانه درمان قطعی برای سرماخوردگی وجود ندارد. آنتی بیوتیك ها برای از بین بردن باكتری هایی كه با بیماری همراهی دارد استفاده می شود ولی روی ویروس اثری ندارد . پس بهترین كاری كه شما برای فرزندتان می توانید انجام دهید این است كه علائم بیماری را كم كنید . باید بچه به اندازه كافی استراحت كند ومایعات فراوان بنوشد .

اگر تب دارد یا بی قرار است به او استامینوفن یا ایبوپروفن بدهید . در بچه های بزرگتر از شش ماه می توان ایبوپروفن داد و استفاده این دارو بلامانع است .به شرط اینكه بچه كم آبی نداشته باشد و یا مبتلا به استفراغ های زیاد نباشد . و البته مطمئن باشید كه مقدار درستی به او داده شود .

این مهم است كه توجه داشته باشید از هر داروی سرماخوردگی یا ضد سرفه در بچه های زیر دو سال نمی توان استفاده كرد چون می تواند خطر آفرین باشد . به یاد داشته باشید كه سرفه باعث می شود كه قسمت های تحتانی دستگاه تنفسی ( ریه ها ) از خلط پاك شود و نباید جلوی سرفه را گرفت .

اگر به خاطر بسته بودن بینی كودكتان نفس كشیدن برایش سخت می شود یا نمی تواند به خوبی شیر یا غذا بخورد از قطره ها یا اسپری های  سالین  استفاده كنید .می توانید بعد از ریختن قطره از وسائلی كه مخصوص مكش ترشحات بینی است استفاده نمایید . پانزده تا بیست دقیقه قبل از شیر دادن به بچه دو قطره داخل بینی بریزید . هرگز از قطره های بینی كه حاوی دارو  است استفاده ننمایید و تنها مجاز به مصرف قطره كلرید سدیم می باشید .

هنگامی كه از وسایل مكشی استفاده می كنید باید حباب آنرا در بیرون از بینی فشار داده و به آرامی نوك آنرا داخل بینی قرار داده و حباب را آهسته رها كنید . این وسیله در بچه های بالای شش ماه كارآیی زیادی ندارد ولی به هر حال قطره بینی در هر سنی موثر است .
 
یك دستگاه بخور در اتاق كودك روشن كنید . این وسیله باعث می شود ترشحات نرم شود و بچه احساس راحتی بیشتری كند .دستگاه را در نزدیك كودك ولی در محلی امن قرار دهید .حتما هر روز آب آنرا تعویض نمایید و مطمئن باشید كه آب داخل آن تمیز باشد . دستگاه بخور سرد توصیه می شود مورد استفاده قرار گیرد .

 

منبع: niniban.com

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------