پیاز درمانی و ناباروری



پیاز و باروری,پیاز و بارداری

پیاز حاوی آنتی اکسیدان مانند سلنیوم ، گلوتاتیون ، ویتامین A و C می باشد

 

یکی از عوامل مهم در باروری و بچه دار شدن ، میزان کیفیت و کمیت اسپرم هاست.


یکی از عوامل مهم در باروری و بچه دار شدن ، میزان کیفیت و کمیت اسپرم هاست. تعداد اسپرم ، حرکت اسپرم و سلامت اسپرم ها ارتباط مستقیمی با شانس بچه دار شدن دارد. در این بخش به نقش تغذیه در تقویت اسپرم می پردازیم. یکی از این خوراکی ها پیاز است.


گیاه پیاز، با نام علمی Allium Cepa از خانواده گیاهی liliaceae یکی از خوراکی های بسیار پر مصرف در صنایع غذایی در ایران و سایر نقاط جهان می باشد. این گیاه بعنوان چاشنی، در طبخ بسیاری از غذاهای ایرانی کاربرد دارد و علاوه بر طعم مطبوعی که به غذا می دهد خواص دارویی بسیار زیادی نیز دارد.

 

با اطلاع از این خواص پیاز و آگاهانه مصرف کردن این گیاه می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.


تحقیقات نشان داده است که پیاز حاوی آنتی اکسیدان مانند سلنیوم ، گلوتاتیون ، ویتامین A و C می باشد. این گیاه حاوی مقادیر زیادی کورسیتین است که ماده موثره این گیاه محسوب می شود و دارای خواص درمانی بسیار زیادی می باشد.


فیتوکمیکال کورسیتین نوعی فلاونوئید گیاهی است و در منابع غذایی چون مرکبات، پیاز و چای یافت می شود. این ماده دارای اثرات و خواص دارویی مهمی روی بدن می باشد و با جدی گرفتن توصیه های تغذیه ای و استفاده روزانه و مرتب از این منابع طبیعی و سالم، سلامتی و نشاط دور از دسترس شما نخواهد بود.

اثرات پیاز در بدن
از جمله اثرات این ماده در بدن:
-افزایش سیستم ایمنی بدن
-ضد التهابی
-جلوگیری از گرفتگی عروق
-تب بر
-ادرار آور
-قاعده آور
-کاهش فشار خون
-کاهش سطح کلسترول و چربی خون
-کاهش قند خون
-اثرات هورمونی روی بدن
-ضد اسپاسم
-و در نهایت یکی از اثرات مهمی که این ماده در بدن دارد اثری است که روی افزایش کیفیت، حرکت، تعداد اسپرمها و میزان سطح هورمونها می گذارد و از این طریق می تواند روی باروری افراد موثر باشد.

  پیاز و باروری,پیاز و بارداری

یکی از خواص مهم پیاز، افزایش کیفیت ، حرکت و  تعداد اسپرمها است
 

 پیاز باداشتن:
ویتامین ها
رادیکال های آزاد را )که در اطراف سلولها وجود دارند و سبب آسیب به سلولها می شوند ( مسئول 40 درصد از آسیب های وارده به اسپرمها هستند می توان با آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین ،A ،C، بتاکاروتن ، سلنیوم و روی، که در پیاز وجود دارد از بین برد. در پژوهشهای که در آلمان و روسیه انجام شده است دیده شده کیفیت مایع منی اسب نر با استفاده از ویتامین های A، E، C افزایش پیدا کرده است.


در انسان نیز ، ویتامینهای A و C سبب کاهش قطعه قطعه شدن DNA در اسپرم و بهبود کیفیت مایع منی می شود


بنابراین، این نتایج نشان داد که آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها از مواد غذایی مصرف شده توسط حیوانات، مانند کورستین ، ویتامین C، ویتامین B و ویتامین E ، می تواند پارامترهای سلامت اسپرم و آندروژنز بیضه را بهبود بخشد.


آنتی اکسیدان ها
با استفاده از این دسته از مواد می توان با محافظت DNA دیگر مولکول مهم از اکسیداسیون و آسیب از طریق القاء آپوپتوز پارامترهای سلامت اسپرم وافزایش باروری در مردان را بهبود بخشید . پیاز حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند: سلنیوم ، گلوتاتیون ، ویتامین های ،A ، b، و C، و فلاونوئیدها مانند کورستین و ایزورامنتین می باشد.


روی
فلز فراوان پس از آهن، در بدن است. روی یک عنصر کمیاب ضروری است و نقش کلیدی در سیستم ، رشد ، پروتئین، سنتز DNA ایمنی بدن و تولید مثل ایفا می کند. واکنش آکروزومی و حفاظت از بافت بیضه در برابر تغییرات دژنراتیو بر عهده این ماده مهم و ضروری در بدن می باشد . روی به میزان زیاد در پیاز وجود دارد.


فشار خون
اختلالات نعوظ ( ED) اتفاق می افتد هنگامی مشکلات با شبکه عروقی در آلت تناسلی مرد مواجه شویم . در واقع، رگهای خونی آنها معمولا خیلی تنگ شده و قادر به به حمل مقدار مناسب از خون نیست. بنابراین در این حالت شما با مشکلات با سیستم قلبی عروقی و باروری مواجه می شوید. تحقیقات جدید نشان می دهد که این اثر بلاک کننده کلسیم در واقع منجر به افزایش کلسترول در اسپرم می شود.


سطح کلسترول بالا باعث می شود سطح خارجی اسپرم سفت و سخت، بنابراین سبب جلوگیری از نفوذ و لقاح تخم می گردد که در نهایت عامل ناباروری خواهد بود. یکی از خواص گیاه پیاز کاهش فشار خون می باشد و با مصرف این گیاه می تواند فشار خود را در حالت نرمال حفظ کرد.


تاثیر روی هورمونها
آقایانی که سطح تستسترون خونشان پایین باشد سبب کم کاری بیضه ها می شود. و از طرفی بالا بودن سطح تستسترون سبب افزایش میزان باروری می گردد . پیاز به عنوان یک فیتواستروژن سبب افزایش میزان تستسترون در آقایان می شود.


اثر روی تخمدانهای PCO
در خانمهایی که تخمدانهای پلی کیستیک دارند، استفاده از پیاز سبب کاهش تغییرات پاتولوژیک ) کاهش هیپرپلازی( در بافت تخمدانی آنها می شود و عوارض ناشی از این سندرم را در خانمها کاهش می دهد.

 

منبع:  niniban.com

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------