آخرین اخبار سیاست خارجی

وزیر خارجه روسیه،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

وزیر خارجه روسیه: اسرائیل به دنبال حمله مجدد به ایران است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از رویکرد غرب در قبال تهران، گفت: ایران قصد نقض پیمان معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را ندارد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور…

نتانیاهو: از محل نگهداری ۴۵۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده ایران اطلاع دارم



نتانیاهو،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز مدعی شد: «ما می‌دانیم ایران ۴۵۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده را کجا پنهان می‌کند و این را با ایالات متحده آمریکا به اشتراک می‌گذاریم.»

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، نتانیاهو گفت: «ما باید تمام فشارها را برای جلوگیری از آغاز مجدد برنامه هسته‌ای ایران اعمال کنیم زیرا تهران برای این کار تلاش خواهد کرد.»

 

وی گفت: «من تأیید نمی‌کنم که آیا اسرائیل به مرگز نگهداری اورانیوم ایران حمله خواهد کرد یا خیر.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «ما در مورد همه چیز با آمریکا توافق‌نظر نداریم اما در بسیاری از موارد، از جمله جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای توافق داریم.»

 

نتانیاهو با بیان اینکه اسرائیل با تیم ترامپ برای پیشبرد توافق همکاری می‌کند، گفت: «ما هنوز در مورد جزئیات توافقی که ترامپ پیشنهاد می‌دهد به توافق نرسیده‌ایم.»

 

وی با اشاره به اینکه در صورت آزادی اسرا و تحویل سلاح‌هایشان، به اعضای حماس اجازه خروج از نوار غزه را می‌دهیم، گفت: «ما آماده‌ایم تا خروج ایمن را برای رهبران حماس از نوار غزه فراهم کنیم.»

 

نتانیاهو درباره نقش آتی تشکیلات خودگردان فلسطین پس از پایان جنگ غزه گفت: «من موضع خود را در مورد این تشکیلات تغییر نخواهم داد. آنها فرزندان خود را طوری تربیت می‌کنند که از یهودیان متنفر باشند.»

 

نخست‌وزیر اسرائیل با بیان اینکه هدف ما از حمله به دوحه حماس بود، نه هیچ هدف دیگری، گفت: «توافق‌ ابراهیم در طول دو سال جنگ به خوبی دوام آورد و قوی است، من معتقدم که شکست دادن حماس و ایران آنها را حتی قوی‌تر خواهد کرد.»

 

وی با بیان اینکه اینکه اظهاراتی مبنی بر تسلط من بر ترامپ پوچ و بی‌معنی است، گفت: «من با رئیس جمهور ترامپ درباره حمله به رهبران حماس در مناطق مختلف صحبت خواهم کرد.»

 

نتانیاهو اظهار داشت: «من معتقدم که ۲۰ گروگان باقی مانده هنوز زنده هستند و ما متعهد به آزاد کردن آنها هستیم.»

 

وی هرگونه قحطی و گرسنگی در نوار غزه را منکر شد و گفت: «در غزه تنها کمبود مواد غذایی وجود دارد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------