رویترز: وارد مرحله بعدی توافق غزه شده‌ایم | تحویل ۲ جسد دیگر اسرای اسرائیلی



آتش بس در غزه،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
مرحله دوم شامل ایجاد حکومتی از تکنوکرات‌ها در غزه است و روند یافتن افراد مناسب برای این کار آغاز شده است.

به گزارش انتخاب، مرحله دوم شامل ایجاد حکومتی از تکنوکرات‌ها در غزه است و روند یافتن افراد مناسب برای این کار آغاز شده است.

 

رویترز به نقل از یک مشاور ارشد آمریکایی نوشت: گفت‌وگوهای بسیار مثبتی با مشارکت ایالات متحده برای تضمین دسترسی کمک‌ها به غزه انجام شده و ما وارد مرحله بعدی از توافق غزه شده‌ایم.

 

مهمترین اظهارات این مشاور آمریکایی به نقل از رویترز به شرح زیر است:

گفت‌وگوهای بسیار مثبتی با سازمان ملل متحد برای تضمین رساندن مؤثر کمک‌ها به ساکنان غزه انجام شده است.

 

روند تشکیل نیروی بین‌المللی ثبات در غزه آغاز شده است.

 

وضعیت همچنان بسیار حساس است، حتی پس از دو سال جنگ در غزه.

 

قصد داریم به همکاری با دو طرف ادامه دهیم و آن‌ها را تشویق کنیم تا شرایط لازم برای خلع سلاح در غزه را فراهم کنند

 

اولویت‌های فعلی، پایان دادن به درگیری، ارائه کمک‌های انسانی و بازگرداندن اجساد گروگان‌های باقی‌مانده است.

 

هیچ‌کس از ساکنان غزه مجبور به ترک منطقه نخواهد شد.

 

کشورهای زیادی از جمله اندونزی آمادگی خود را برای مشارکت در نیروی برقراری ثبات در غزه اعلام کرده‌اند.

 

اولویت‌های فعلی، پایان دادن به درگیری، ارائه کمک‌های انسانی و بازگرداندن اجساد گروگان‌های باقی‌مانده است.

 

در مرحله نخست توافق غزه موفقیت بزرگی به‌دست آوردیم و اکنون به مرحله دوم وارد می‌شویم.

 

تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بیشترین تعداد ممکن از اجساد گروگان‌ها را بازگردانیم و هیچ‌کس را جا نخواهیم گذاشت.

 

ایده ایجاد مناطق امن در واکنش به گزارش‌هایی درباره اعدام‌هایی که حماس انجام داده است، با استقبال اسرائیل روبه‌رو شده است.

 

ما به‌طور نزدیک با میانجی‌ها برای بیرون آوردن هرچه بیشتر اجساد همکاری می‌کنیم و اطلاعاتی را که از اسرائیل به‌دست آورده‌ایم، در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.

 

 هنوز به مرحله‌ای نرسیده‌ایم که کسی احساس کند توافق غزه نقض شده است.

 

بودجه بازسازی به مناطقی که تحت کنترل حماس هستند، اختصاص نخواهد یافت.

 

اگر حماس تلاش کند خود را به شکلی بازسازی کند که در بلندمدت تهدیدی برای اسرائیل باشد، این نقض توافق خواهد بود.

 

احتمالاً برنامه‌ای برای ارائه پاداش در جهت کمک به یافتن اجساد گروگان‌ها در غزه ایجاد خواهیم کرد.

 

کشورهای متعددی آمادگی خود را برای مشارکت در نیروی ثبات در غزه اعلام کرده‌اند.

 

کشورهایی مانند ترکیه آمادگی خود را برای اعزام کارشناسان به‌منظور کمک در یافتن اجساد گروگان‌ها از غزه اعلام کرده‌اند.

 

مناطقی مانند رفح در پشت خط زرد قرار دارند و ممکن است شاهد مرحله اولیه بازسازی و ایجاد نیروی امنیت محلی باشند.

 

هیچ قصدی وجود ندارد که حماس در هیچ نقطه‌ای از غزه کنترل داشته باشد و این موضوع در توافق تصریح شده است.

 

همکاری واقعی میان ما، میانجی‌ها، اسرائیل و سازمان ملل متحد برای اطمینان از مطلوب بودن وضعیت وجود دارد.

 

مرحله دوم شامل ایجاد حکومتی از تکنوکرات‌ها در غزه است و روند یافتن افراد مناسب برای این کار آغاز شده است.

 

تحویل ۲ جسد دیگر اسرای اسرائیلی | حماس: به همه تعهدات پایبند بوده‌ایم

شبکه الجزیره گزارش داد که گردان‌های « عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس، ۲ جسد دیگر از اسرای اسرائیلی را به کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در شهر غزه تحویل داد و تاکید کرد که به همه تعهدات در توافق مبادله اسیران و آتش بس پایبند بوده است.

 

به گزارش شبکه الجزیره قطر، گردان های القسام چهارشنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد که ۲ جسد دیگر از اسرای اسرائیلی را به نمایندگان صلیب سرخ در شهر غزه تحویل داده است.

 

بر اساس این گزارش، این اقدام در ادامه اجرای مرحله نخست توافق تبادل اسرا و آتش‌بس میان حماس و رژیم اسرائیل انجام شد که از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۵ ( ۱۸ مهر ۱۴۰۴) به اجرا درآمده است.

 

گردان های القسام در این بیانیه‌ با اشاره به اینکه تمام اسرای زنده و اجسادی که امکان دستیابی به آن‌ها وجود داشته، تحویل داده شده‌اند، افزود: باقی اجساد اسیران صهیونیست در غزه، در مکان‌هایی قرار دارند که برای بیرون کشیدن آنها از زیر آوار، به تجهیزات ویژه و تلاش‌های گسترده نیاز دارد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------