حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
منابع عبری از بازدید میدانی نخست‌وزیر و وزیر جنگ اسرائیل از جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از رسانه‌های عبری، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل امروز (سه شنبه) به همراه «یسرائیل کاتس» با وجود «توافق چارچوب» که مطابق آن حاکمیت دو طرف به رسمیت شناخته شده می‌شود، وارد خاک لبنان شده و بازدیدهای میدانی از جنوب این کشور کرده‌اند.

 

به روایت ایسنا و به گزارش کانال ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نتانیاهو ضمن بازدید از جنوب لبنان گفت: «تا زمانی که حزب‌الله اینجا است و ما را تهدید می‌کند، ما خواهیم ماند، و دستورالعمل‌های ما به سربازان این است: اگر هرگونه تهدیدی را تشخیص دادید، فوراً حرکت کنید و اقدام کنید.»

 

توافق‌ چارچوب میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی که پس از پنج دور مذاکره مستقیم حاصل شد، شامل یک تلاش آزمایشی است که طی آن سربازان لبنانی کنترل دو منطقه اشغالی توسط این رژیم را به دست می‌گیرند.

 

با این حال این توافق مشخص نمی‌کند که رژیم صهیونیستی چه زمانی یا تحت چه شرایطی از مناطق وسیعی که در لبنان اشغال کرده است، عقب‌نشینی خواهد کرد. 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------