آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

محمد فاضلی: فاجعه ۱۸ و ۱۹ دی ماه چیزی نیست که تاریخ ایران فراموش کند

محمد فاضلی گفت: اگر 18 و 19 خونین دی‌ماه فاجعه است که هست، کشتار کودکان ایرانی در مدرسه میناب هم فاجعه است و هیچ جای توجیه ندارد. کشتار…

قهر وزیر نفت بعد از دستور رئیسی ختم به خیر شد؟ / نماینده مجلس: اختلاف رفع شد



 رمضانعلی سنگدوینی,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
رئیس کمیته گاز و پتروشیمی کمیسیون انرژی مجلس نوشت: باید به وزیر نفت اجازه دهیم افرادی را مشغول و وارد صحنه مدیریت کند که با تعامل و همگرایی و یکسویی کار کنند. 

به گزارش خبرآنلاین؛ رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان و آق قلا درمجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته گاز و پتروشیمی کمیسیون انرژی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

 

جناب آقای اوجی یکی از وزاری موفق دولت آقای رئیسی بوده و اقدامات خوبی در جهت توسعه در داخل و خارج از کشور داشته است. هم اکنون تولید نفت خام، تامین گاز و سوخت مورد نیاز صنعت و نیروگاه‌ها بخوبی انجام می‌شود.

 

آقای اوجی یکی از نیروهای انقلابی،ولایی و از جنس بدنه صنعت نفت و فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعت نفت است و خدمات خوبی در بخش گازرسانی داشته و البته اختلاف‌نظری هم که پیش آمده بود، رفع شد.

 

در هرحال یک وزیر استقلال دارد و باید با هر کسی که می‌تواند کار کند، افرادی باید در رأس کار باشند که هم با پرسنل تعامل داشته و هم پیگیر کار مردم باشند و طبق فرمایش مقام معظم رهبری مسئولین باید به گونه‌ای کار کنند که مردم احساس مشکل نکنند و مشکلاتشان حل شود.

 

باید به وزیر نفت اجازه دهیم افرادی را مشغول و وارد صحنه مدیریت کند که با تعامل و همگرایی و یکسویی کار کنند و این حائز اهمیت است.

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------