آتش سوزی مهار نشده در جنگل های هیرکانی؛ وقتی نبود امکانات، سرمایه ملی را می‌بلعد



جنگل های هیرکانی،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی
آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های هیرکانی که از ۱۱ آبان آغاز شده، همچنان بدون تجهیزات کافی اطفای حریق ادامه دارد.

به گزارش خبرفوری، در حالی که این جنگل‌ها به‌عنوان میراث طبیعی ثبت جهانی شده‌اند، نیروهای محلی و داوطلبان روزهاست تنها با ابزارهای ابتدایی و بدون تجهیزات استاندارد با شعله‌ها مقابله می‌کنند.

 

مسئولان جنگلبانی اعلام کرده‌اند که برای کنترل و مهار این آتش‌سوزی حداقل به ۹ فروند هلی‌کوپتر نیاز است؛ تجهیزاتی که بنا به گفته آنان، مجموع هزینه خریدشان حتی به یک‌سوم بودجه یک‌ساله صداوسیما هم نمی‌رسد.

 

کارشناسان محیط‌زیست هشدار می‌دهند هر ساعت تأخیر در اطفای کامل، به نابودی هزاران سال تاریخ طبیعی، گونه‌های نادر گیاهی و جانوری و خاک حاصل‌خیز منجر می‌شود؛ سرمایه‌ای که با هیچ بودجه و برنامه‌ای قابل بازسازی سریع نیست.

 

این پرسش همچنان پابرجاست: چگونه میراث چند میلیون ساله کشور، به دلیل نبود تجهیزات اولیه، باید در برابر چشم مردم خاکستر شود؟

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------