بودجه چهار نهاد حوزوی در سال ۱۴۰۵ به ۲۷ همت رسید



بودجه مذهبی 1405،اخبار اجتماعی،خبرهای اجتماعی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجموع اعتبارات پیشنهادی دولت برای چهار نهاد اصلی حوزوی را حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان برآورد کرده‌است؛ رقمی که در چارچوب بودجه انقباضی سال آینده از محل منابع عمومی تأمین می‌شود.

به گزارش زمان اقتصاد، بر اساس اطلاعات منتشرشده از لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، مجموع بودجه پیشنهادی دولت برای چهار نهاد اصلی حوزوی به حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان رسیده‌است. این چهار نهاد شامل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، شورای عالی حوزه‌های علمیه، جامعه المصطفی‌العالمیه و شورای برنامه‌ریزی حوزه علمیه خراسان هستند.

 

این اعتبارات در بخش مصارف عمومی بودجه درج شده و از منابع عمومی تأمین می‌شود. تخصیص این سطح از بودجه در شرایطی صورت می‌گیرد که دولت هم‌زمان بر مهار کسری، کنترل رشد هزینه‌ها و افزایش انضباط مالی تأکید کرده و بخش مهمی از تأمین منابع را از مسیر رشد درآمدهای مالیاتی دنبال می‌کند.

 

از منظر بودجه‌ای، تجمیع ۲۷ همت اعتبار برای این چهار نهاد، سهم قابل توجهی از هزینه‌های فرهنگی و نهادی را به خود اختصاص می‌دهد. در کنار افزایش مالیات بر مصرف و پیش‌بینی رشد ۶۲ درصدی درآمدهای مالیاتی، این ترکیب نشان می‌دهد فشار تأمین منابع عمومی به‌طور غیرمستقیم بر پایه‌های درآمدی اقتصاد منتقل شده‌است.

 

جزئیات سهم هر یک از این نهادها، تغییرات نسبت به سال قبل و نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات، در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس مشخص خواهد شد؛ بررسی‌ای که می‌تواند به بحث درباره اولویت تخصیص منابع و کارایی هزینه‌ها دامن بزند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------