اعلام پیش‌بینی هواشناسی؛ بارش باران در این استان‌ها



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وزش یاد و بارش باران در ۹ استان خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (جمعه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل خراسان‌های شمالی و رضوی، ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و سمنان در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد گرد وخاک پیش بینی می‌شود.

 

وی ادامه داد: شنبه (۱۲ اردیبهشت) در برخی نقاط استان‌های خراسان شمالی و رضوی، ارتفاعات البرز، مرکزی، استان‌های، کرمانشاه، ایلام، کردستان و یکشنبه (۱۳ اردیبهشت) در ارتفاعات اردبیل و گیلان بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: دوشنبه و سه‌شنبه (۱۴ و ۱۵ اردیبهشت) نیز در برخی نقاط شمال غرب، غرب و دامنهه‌ای شمالی و جنوبی البرز بارش خواهیم داشت. لازم به ذکر است جمعه در شمال شرق و شرق کشور کاهش نسبی دما وزش باد شدید گاهی گردوخاک پیش بینی می شود.

 

وی تصریح کرد: از روز شنبه تا دوشنبه (۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت) در غالب مناطق کشور دما افزایش می‌یابد. همچنین جمعه خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز و شنبه و یکشنبه دریای عمان و تنگه هرمز مواج و متلاطم خواهند بود.

 

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۲ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۶ و ۲۴ درجه سانتیگراد و پس فردا (۱۳ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری با وزش باد، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و افزایش باد با کمترین و بیشترین دمای ۱۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا همدان و زنجان با کمینه دمای ۷ و پس فردا اردبیل با کمیته ۶ درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس طی فردا با بیشینه دمای ۳۸ و اهواز طی پس فردا با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد گرم ‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------