مسی: سال 2013 قصد ترک بارسلونا را داشتم/ باخت به لیورپول ربطی به والورده نداشت!



اخبار,اخبار ورزشی,لیونل مسی
فوق‌ستاره بارسلونا در آخرین مصاحبه خود از ترک باشگاه بارسلونا به خاطر مشکلات مالیاتی در سال 2013 پرده برداشت.

به گزارش فارس، کاپیتان بارسلونا در مصاحبه مفصل با RAC1 از اتفاق‌های مهم خود در این باشگاه سخن گفت و در خصوص بازیکنان‌های دیگر اظهار نظر کرد.

 

مسی درباره آینده فوتبالی خود اظهار داشت: ایده اصلی من این است که سالیان سال در بارسلونا بمانم. همیشه فکر و راهم این بوده و هیچ چیز عوض شدنی نیست. مشخصا می‌خواهم در بارسلونا فوتبالم را تمام کنم زیرا که در اینجا ما خوشحال هستیم. از بچگی آرزوی این را داشتم که برای نیوولز اولد بویز بازی کنم زیرا که این باشگاه معنای فوتبال در آرژانتین است. ولی بعضی اوقات خانواده می‌تواند اولویت‌های تو را تغییر دهد. در فصل 2013-2014 من قصد ترک باشگاه را داشتم، موقعیت به شکلی بود که می‌خواستم به دلیل مسائل مالیاتی اسپانیا را ترک کنم زیرا که احساس می‌کردم با من بدرفتاری شده است.

 

بارسلونا فصل گذشته مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا با شکست تحقیرآمیز 4 بر صفر در آنفیلد روبه‌رو شد و از این رقابت حذف شد. مسی در این باره گفت: باخت مقابل لیورپول اشتباه بازیکنان بود. ما یخ زده بودیم و خاطره رم برای ما تداعی می‌شد. باخت مقابل لیورپول هیچ ربطی به والورده نداشت. اینکه او در باشگاه ماند باعث خوشحالی من شد زیرا که ما همیشه از مربی خود حمایت می‌کنیم.

 

مسی در خصوص مربیگری ژاوی اظهار داشت: ژاوی در حال برنامه ریزی برای بازگشت به بارساست، تجربه کار با او به نظر خیلی شبیه به گواردیولاست ولی فکر نمی‌کنم من هنوز بارسا باشم. به نظرم غیرممکن است که بازیکنی مثل ژاوی و اینیستا را پیدا کنی، فلسفه باشگاه با این 2 جلو رفت. 

 

فوق‌ستاره بارسلونا در خصوص پیکه اظهار داشت: اظهارات او پس از بازی با ختافه مرا شگفت زده کرد. من مصدوم بودم و حضور نداشتم ولی چنین حرف را نمی زدم.پیکه آدم رک ، باهوش و بسیار بی‌ریا و مخلصی است. 

 

وی در خصوص کاپیتانی بارسلونا گفت: کاپیتان بودن بارسلونا یک مسئولیت زیباست، من به آن افتخار می‌کنم. 

 

مسی در انتها به اهمیت خانواده اشاره کرد و اظهار داشت : خانواده برای من مهم‌ترین چیز است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------