همه آنچه باید درباره ایمپلنت دیجیتال دندان بدانید



عوارض ایمپلنت دیجیتال دندان, ایمپلنت دندان با تکنیک دیجیتال, عوارض ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت‌های دندانی

 

ایمپلنت دیجیتال دندان چیست و چه کاربردی دارد؟ 

داشتن یک یا چند دندان از دست رفته یک مشکل زیبایی است که می تواند مانع از لبخند زدن و صحبت کردن با اعتماد به نفس شود. ایمپلنت های دندانی راه حلی دائمی برای مشکلات زیبایی و بهداشت دهان و دندان مرتبط با از دست دادن دندان ها هستند. 

ایمپلنت دندانی یک ریشه دندان مصنوعی مبتنی بر تیتانیوم است که برای حفظ ترمیم های بالقوه مانند تاج استفاده می شود. اگر بیمار یک یا چند دندان دائمی خود را از دست داده باشد و بخواهد لبخند زیبای خود را حفظ کند، ممکن است ایمپلنت دندان را در نظر بگیرد. ایمپلنت‌های دندانی تیتانیوم با موفقیت با استخوان ترکیب می‌شوند و پایه‌ای محکم برای ترمیم‌های بالقوه دندان فراهم می‌کنند.

 

روکش هایی که روی ایمپلنت ها پیچ می شوند را نباید با ایمپلنت های دندانی اشتباه گرفت. تاج ایمپلنت شکل، اندازه و حیاتی است تا با دندان اصلی مطابقت داشته باشد. یک دندانپزشک باتجربه می‌تواند گزینه‌های مختلفی برای ایمپلنت‌های دندانی ، مانند پل مبتنی بر ایمپلنت یا پروتز با پشتیبانی از ایمپلنت، براساس نیازهای خاص شما پیشنهاد دهد. 

 

ایمپلنت دندان دیجیتال چیست و چگونه کار می کند؟

یک شبیه‌سازی رایانه‌ای سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و محل عصب در طی جراحی ایمپلنت دیجیتال (که به عنوان جراحی ایمپلنت ناوبری دیجیتال نیز شناخته می‌شود) استفاده می‌شود. یک دندانپزشک زیبایی معتبر می تواند با استفاده از این دانش، یک روش با حداقل برش را برنامه ریزی کند. در مقایسه با ایمپلنت مرسوم، ناراحتی کمتری در جراحی ایمپلنت دیجیتال وجود دارد زیرا بر ایجاد کوچکترین برش ممکن تمرکز دارد.

 

یک راهنمای دقیق روی دندان ها در طول درمان ایمپلنت دندانی قرار داده می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ عصب یا دندانی آسیب نمی بیند. این راهنما همچنین به دندانپزشکان در ایجاد برش های دقیق اما ریز برای قرار دادن ایمپلنت دندان کمک می کند.

 

هزینه ایمپلنت دیجیتال دندان, عوارض ایمپلنت دیجیتال دندان, ایمپلنت دندان با تکنیک دیجیتال

ایمپلنت دندان با تکنیک دیجیتال

 

جراحی حداقل برش به چه معناست؟

مفهوم پشت جراحی حداقل برش این است که افراد فقط باید برش های جزئی را برای کاهش درد، پریشانی و بهبود سریعتر انجام دهند. این امر مستلزم ایجاد برش های کوچک به اندازه کافی برای ایمپلنت های دندانی است تا نیاز به بخیه را از بین ببرد.

 

جراحی حداقل برش نیز به کاهش میزان خونریزی و تورمی که در حین جراحی دندان رخ می دهد کمک می کند. در مقابل، جراحی برش عمومی نیاز دارد که دندانپزشک لثه را تا رسیدن به استخوان برش دهد تا محل اعصاب را تأیید کند و وضعیت استخوان را بررسی کند.

 

مزایای جراحی ایمپلنت دندان دیجیتال چیست؟

برخی از مزایای دندانپزشکی ایمپلنت دیجیتال دندان به شرح زیر است:

- آنها از استخوان فک و سایر ویژگی های صورت محافظت می کنند و به شما امکان می دهند ساختار صورت خود را حفظ کنید.

 

- آنها عملکرد دندان های شما را با بهترین چیز به دندان های طبیعی باز می گرداند.

 

- آنها ظاهر لبخند شما را به طور کلی بهبود می بخشند.

 

- آنها به شما کمک می کنند واضح تر صحبت کنید زیرا بیشتر شبیه دندان های طبیعی هستند و راحت تر از پروتزهای معمولی صحبت می کنند.

 

- جویدن با آنها نسبت به پروتزهای معمولی راحت‌تر است و به اندازه کافی محکم هستند که می‌توانند انواع غذاها را گاز بگیرند.

 

- ایمپلنت‌های دیجیتال دندان می‌توانند با جلوگیری از ایجاد فشار، که می‌تواند باعث جابجایی دندان‌ها شود، به نگه داشتن سایر دندان‌ها در محل مناسب‌شان کمک کند.

 

- پروتزها و بریج های ثابت به اندازه ایمپلنت های دندانی دیجیتال دوام ندارند. در حالی که روکش ها نیاز به تعویض دارند، اما اگر به درستی از آنها مراقبت شود، ممکن است یک دهه یا بیشتر دوام بیاورند.

 

- از آنجایی که این روش بدون برش یا بخیه انجام می شود، اختلال کمتری در بافت لثه ظریف ایجاد می شود. در نتیجه، درمان زمان کمتری می برد.

 

ایمپلنت دیجیتال, جراحی ایمپلنت دیجیتال, مزایای ایمپلنت دیجیتال دندان

مزایای ایمپلنت دیجیتال دندان

 

آیا انجام ایمپلنت دیجیتال دندان راحت تر از سایر روش های کاشت دندان است؟

لثه باید در تمام طول محل کاشت ایمپلنت در جراحی کاشت دندان معمولی برداشته شود. به همین دلیل است که تعداد فزاینده ای از بیماران جراحی ایمپلنت دیجیتال را انتخاب می کنند. از آنجایی که از تصاویر سی‌تی سه بعدی برای تایید وضعیت استخوان و محل عصب استفاده می‌شود، جراحی ایمپلنت دیجیتال شامل یک برش کوچک است. از سوی دیگر، جراحی سنتی کاشت دندان نیاز به برش بزرگی از طول لثه تا استخوان دارد.

 

نیازی به بخیه نیست زیرا سوراخی که برای قرار دادن ایمپلنت دندان ایجاد می کنیم کوچک است. این نه تنها زمان بهبودی را کاهش می دهد، بلکه خطر تورم، خونریزی و عفونت را نیز کاهش می دهد.

 

گردآوری:بخش سلامت بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------