عوارض راه رفتن روی پاشنه ی پا



 

راه رفتن روی پاشنه پا سبب اصلاح ناهنجاری صافی كف پا می‌شود

 

راه رفتن روی پاشنه پا سبب اصلاح ناهنجاری صافی كف پا می‌شود.

 

راه رفتن روی لبه خارجی پا و پاشنه پا سبب تقویت عضلات ضعیف و اصلاح ناهنجاری صافی كف پا می‌شود.


ذبیح الله برجسته در گفت‌وگو كاهش ارتفاع قوس كف پا را صافی كف پا تعریف كرد و گفت: علت این ناهنجاری، وزن زیاد، پای پهن، وراثت، كوتاهی وتر آشیل و انحراف قسمت جلو یا عقب پا به خارج است.


وی ادامه داد: این ناهنجاری سبب معاف از رزم در طول خدمت سربازی شده و عوارضی چون خستگی زودرس، زانوی ضربدری، درد در قسمت ‌داخلی و خارجی مچ پا، برآمدگی كفش در قسمت داخل و ... را در پی دارد.

 

برجستگی، وجود صافی كف پا در فرد، كاهش ارتفاع لبه داخلی پا تا زمین، افزایش سطح تماس كف پا با زمین را از جمله علائم این ناهنجاری عنوان كرد.


وی ادامه داد: برای اصلاح این ناهنجاری حتما باید از كفی طبی و در صورت لزوم از كفش طبی استفاده كرد تا در طول روز، پا در وضعیت اصلاح شده قرار گیرد.


این كارشناش فیزیوتراپی تصریح كرد‌:‌ در صورت كوتاهی وتر آشیل باید از ورزش‌های كششی برای اصلاح آن استفاده كرد.


به عنوان مثال فرد روی یك جعبه شیب دار بایستد، راه رفتن روی لبه خارجی پا و راه رفتن روی پاشنه پا از موارد دیگری است كه سبب تقویت عضلات ضعیف و اصلاح ناهنجاری صافی كف پا می‌شود.

 

لازم به ذکر است راه رفتن روی پنجه پا نیز در بین کودکان رایج است. در واقع راه رفتن کودک روی پنجه پا یک عمل طبیعی برای نوپایان است خصوصا اگر روی سطوح سرامیکی و سرد راه می روند. با بزرگ تر شدن و رفته رفته سبک راه رفتن استاندارد می شود. در صورتی که کودک به این نوع راه رفتن ادامه داد باید حتما به متخصص کودکان مراجعه شود زیرا یک دلیل راه رفتن کودک روی پنجه پا به کوچک و یا سفت بودن تاندون پا مربوط می شود.

 



بیشتر بخوانید تا سالم بمانید

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------