اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه‌های امنیتی بر ادامه اشغال لبنان، اصرار کرد و گفت که نظامیان اسرائیل تا زمانی که لازم باشد در جنوب این کشور باقی می‌مانند.

به گزارش ایرنا، نتانیاهو امروز یکشنبه در مراسم سالگرد کشته شدن برادرش، بار دیگر به طرح ادعاهای تکراری خود در مورد ایران پرداخت و عنوان کرد که اگر اسرائیل اقدام نمی‌کرد، تهران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کرده بود.

 

درحالی که از نظر ساکنین سرزمین‌های اشغالی اسرائیل در جنگ‌های تحمیلی خود شکست خورده است، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی کسب «دستاوردهایی» در منطقه شد و افزود: ما تا زمانی که لازم باشد در منطقه امنیتی جنوب لبنان خواهیم ماند تا از ساکنان شمال محافظت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه قاطعانه از این موضع حمایت می‌کند و هیچ چیز آن را تغییر نخواهد داد، بار دیگر ادعا کرد: صرف نظر از تحولات سیاسی، من به ایران اجازه نخواهم داد که خود را به سلاح‌های هسته‌ای مسلح کند. تا زمانی که من نخست وزیر اسرائیل هستم، این اتفاق نخواهد افتاد.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------