بیوگرافی جواد یحیوی مجری و بازیگر ایرانی
- مجموعه: هنر و هنرمند
بیوگرافی سید جواد یحیوی + علت ممنوع التصویری
چکیده ای از بیوگرافی جواد یحیوی
نام کامل: سید جواد یحیوی
حرفه: بازیگر و مجری
فعال در: سینما و تلوزیون
متولد: شهر تهران
تاریخ تولد: 3 تیر 1353
شروع فعالیت هنری سید جواد یحیوی
سید جواد یحیوی نخستین فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۳ و در سن ۲۰ سالگی آغاز کرد . او در اولین فعالیت خود دستیار تهیه کننده بود و یک سال پس از شروع کردن حرفه هنر با عنوان گوینده و گزارشگر به رادیو وارد شد.
وی در سال ۱۳۷۵ برای اولین بار در تلویزیون اجرا کرد اما سرشناس شدن او از تابستان سال ۱۳۷۷ اتفاق افتاد که در آن سال او هر روز به وسیله برنامه طعم آفتاب بر روی آنتن می رفت .
اولین هشدار در حوزه کاری سید جواد یحیوی
سید جواد یحیوی با اینکه هنوز اوایل دوران کاری اش در تلوزیون را می گذراند اما در سال ۱۳۷۸ به دلیل صحبت هایی که در برنامه طعم آفتاب در مورد ماهواره صورت گرفت چندین بار توسط آقای لاریجانی مدیر صدا و سیمای آن زمان توبیخ شد و پیوسته با این رویداد به مدت سه سال و نیم از حوزه کاری اش ممنوع الکار گردید.
وی پس از تغییر کردن مدیر سازمان صدا و سیما موفق شد که مجوز اجرا در شبکه های استانی را بگیرد و به صورت کلی فعالیت او متوقف نشود.
یحیوی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ با اینکه زمان زیادی نمی توانست در تلویزیون بر روی آنتن ظاهر شود اما مجری گری بعضی از برنامه های تبلیغاتی آقای موسوی را پذیرفته بود.
او در یکی از تبلیغاتش بیان کرده بود که : مردم ایران هوشیار تر از آن هستند که از یک سوراخ دو بار گزیده شوند یا آقای موسوی در صورت پیروزی سعی دارند که اگر نفت را بر سر سفره مردم نمی برند، اما حداقل نان را ببرند.
این صحبت با زدن تیر نهایی رو به رو شد و سید جواد یحیوی برای همیشه از تلوزیون ممنوع التصویر و برای زمانی هم ممنوع الکار شد . این محدودیت ادامه دار بوده است و با گذر زمان هم صدا و تصویر یحیوی در رسانه ملی ممنوع پخش نمی گردد.
از ممنوع الکاری سید جواد یحیوی تا وارد شدن به حوزه بازیگری
سید جواد یحیوی پس از اینکه کاملا از تلویزیون ممنوع الکار گردید ورود به حوزه بازیگری را انتخاب کرد . او برای تجربه اول بازیگری خود در سال ۱۳۸۰ بر روی صحنه آمد و اولین نقشش را در این فیلم ایفا کرد. دومین تجربه بازیگری یحیوی در سال ۱۳۹۰ و با بازیگری در سریال قلب یخی انجام شد.
زندگی مشترک سید جواد یحیوی
سید جواد یحیوی در سال ۱۳۸۲ ازدواج کرد. او و همسرش در ۳۰ خرداد ماه ۱۳۸۳ صاحب یک فرزند پسر شدند و او را مسیحا نامیدند. زندگی مشترک سید جواد یحیوی ادامه دار نبود و به طلاق و جدایی ختم گردید.
پسر سید جواد یحیوی پس از جدایی پدر و مادرش و بر اساس نظر دهی آن ها در کنار پدرش ماند و هر زمان که مایل باشد هم می تواند مادرش را ملاقات کند . تفریح های پدر و پسری سید جواد و مسیحا زیاد می باشد، آن ها هر دویشان به سوارکاری علاقه مند می باشند و تجربه های سوارکاری زیادی دارند . همچنین سفر های دو نفره زیادی را هم در کنار هم تجربه کرده اند که به گفته ی خودشان سرشار از لذت و هیجان بوده است.
نظر سید جواد یحیوی در مورد ممنوع الکار بودنش
سید جواد یحیوی در یکی از مصاحبه های خود در مورد رفتار صدا و سیما در زمینه ممنوع الکاری اش این گونه بیان کرد که: قرار بود یک همایش در حوزه صنعت برق در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شود که من هم مجری گری آن را بر عهده داشته باشم اما یک ساعت پیش از شروع شدن مراسم، حراست صدا و سیما به من اعلام کرد که ممنوع الکار هستم و جلوی ورود من به سازمان را گرفتند.
این موضوع در صورتی انجام شد که از اول قرار بود سالن همایش های صدا و سیما مستقل عمل کند و به هیچ عنوان جزئیات همایش صنعت برق با سازمان صدا و سیما مرتبط نبود و سازمان تنها سالن همایش های خود را به برگزار کننده ها اجاره داده بود. جلوی اجرای من را به بهانه ممنوع الکار بودن به سازمان گرفتند. حتی حراست صدا و سیما یک نفر را از قبل برای اجرای برنامه ذخیره نگه داشته بود.
آثار هنری سید جواد یحیوی
تجربه های مجری گری سید جواد یحیوی: سید جواد یحیوی در برنامه های ،طعم آفتاب و رد پا به عنوان مجری بر روی صحنه حاضر گردیده است . همچنین او در اولین همایش گسترده شرکت بازاریابی شبکه ای جانسو در بهار سال ۱۳۹۵ نیز عنوان مجری را داشت .
سریال تلویزیونی و نمایش های خانگی سید جواد یحیوی:
ترش و شیرین 1386 | شاهگوش - 1392 | گلشیفته - 1396 |
فصل دوم قلب یخی - 1390 | رقص روی شیشه - 1397 |
تجربه های سینمایی سید جواد یحیوی :
سیندرلا - 1380 | باغ فردوس، پنج بعد از ظهر - 1384 | شوخی - 1378 |
به امید دیدار - 1391 | رستاخیز - 1394 | برادرم خسرو - 1394 |
همکاری جواد یحیوی با کارگردان هایی چون :
مارموز به کارگردانی کمال تبریزی
دنیا تنهایی کم ندارد - افشین لیاقت
برادرم خسرو - احسان بیگلری
رفقای خوب - مجید قاری زاده
عین شین قاف - قاسم جعفری
خوابم می آد - رضا عطاران
به امید دیدار - محمد رسول اف
متل قو - مسعود نوابی
رستاخیز - احمد رضا درویش
باغ فردوس، پنج بعد از ظهر - سیامک شایقی
سیندرلا - بیژن بیرنگ
شوخی - همایون اسعدیان
تراس - مسعود کرامتی
ریش آبی - محسن احتشامی
باشگاه مشت زنی - ندا تمیمی
زمستان ۶۶ - آیلین کیخایی
در اینجا - آیلین کیخایی
پسران آفتاب - سارا جواد زاده
هرکس با تنهایی اش - مهدی احمد پناه
در کارنامه هنری وی ثبت گردیده است.
گردآوری:بخش فرهنگ و هنر بیتوته