اکران «برف روی کاجها» در گروه عصر جدید منهای سینماهای حوزه



از اوایل آبان ماه رقم می خورد؛

اکران «برف روی کاجها» در گروه عصر جدید منهای سینماهای حوزه

«برف روی کاجها» اولین ساخته سینمایی پیمان معادی که سال گذشته به عنوان بهترین فیلم جشنواره از نگاه مخاطبان انتخاب شده بود از اوایل آبان ماه در گروه سینمایی عصرجدید اکران خواهد شد.

 

  اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

«برف روی کاجها» اولین ساخته سینمایی پیمان معادی که سال گذشته به عنوان بهترین فیلم جشنواره از نگاه مخاطبان انتخاب شده بود از اوایل آبان ماه در گروه سینمایی عصرجدید اکران خواهد شد. گویا سیدجمال ساداتیان تهیه کننده فیلم طیق توافقی که با گروه سینمایی عصرجدید به عمل آورده آنها را متقاعد کرده که این فیلم از اوایل آبان ماه در این گروه روی پرده برود.

«برف روی کاجها» که داستانی با محوریت خیانت یک مرد به همسرش و عواقب برآمده از آن را روایت می کند آن طور که «بانی فیلم» خبر داده بعد از اکران «همبازی» در گروه عصرجدید اکران خواهد شد. «همبازی» بعد از «ضدگلوله» در همین گروه اکران میشود و بعد از آن هم «برف روی کاجها» روی پرده می رود.

«برف روی کاجها» از مدتها قبل در لیست سیاه حوزه هنری قرار گرفته بود و به احتمال زیاد سینماهای حوزه هنری از نمایش این فیلم در سینماهای خود سرباز خواهند زد./شبکه ایران

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------