آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

قیمت کولر ۳ برابر شد / استفاده تولیدکنندگان داخلی از قطعات چینی

مهدی بستانچی، رئیس انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران، با تشریح وضعیت بازار تجهیزات سرمایشی، از رشد بی‌سابقه…

پایان بورس امروز سه‌ شنبه 9 تیر 1405 / 83 درصد از سهم‌ها مثبت شدند



بورس تهران در پایان معاملات امروز با برتری قاطع تقاضا به کار خود پایان داد؛ رشد قابل توجه شاخص‌ها در کنار سبزپوشی 83 درصد از نمادها، نشان داد بازار نسبت به روز گذشته یک گام مهم به سمت روند صعودی برداشته است.

به گزارش تجارت نیوز، معاملات امروز بازار سهام در فضایی کاملا متفاوت نسبت به روزهای قبل دنبال شد؛ به‌طوری که 83 درصد از نمادها در محدوده مثبت قرار گرفتند. این چرخش قابل توجه، نشان‌دهنده بازگشت جدی تقاضا به بازار و کاهش محسوس فشار فروش است.

 

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

 

بازگشت شاخص کل به ارتفاع 5.1 میلیون واحدی

 

به این ترتیب، شاخص کل بورس با افزایش 68 هزار و 400 واحدی، رشد 1.35 درصدی را ثبت کرد و در سطح پنج میلیون و 127 هزار و 628 واحد ایستاد. رشد امروز، بیشترین افزایش شاخص کل در این هفته محسوب می‌شود و عمدتا تحت تاثیر تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز شکل گرفته است.

 

در همین حال شاخص هم‌وزن نیز با رشد 22 هزار و 378 واحدی معادل 1.7 درصد، به سطح یک میلیون و 341 هزار و 693 واحد رسید. رشد همزمان این دو شاخص، نشان می‌دهد که موج تقاضا تنها محدود به بزرگان نبوده و کلیت بازار را در بر گرفته است.

 

ورود 2.9 همت پول حقیقی به بازار سهام

 

ارزش معاملات خرد امروز به 26 هزار و 34 میلیارد تومان رسید که اگرچه نسبت به برخی روزها کمی پایین‌تر است، اما همچنان نشان‌دهنده سطح مناسب فعالیت معامله‌گران است. در کنار آن، حجم معاملات خرد نیز 55.6 میلیارد برگه سهم ثبت شد که بیانگر گردش قابل قبول نقدینگی در بازار است.

 

یکی از مهم‌ترین نکات معاملات امروز، ثبت ورود دو هزار و 947 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار بود. این اتفاق پس از چند روز خروج سرمایه، می‌تواند به‌عنوان یک سیگنال مهم برای بازگشت اعتماد سرمایه‌گذاران تلقی شود.

 

در مقایسه با روز گذشته، بازار امروز نه‌تنها از نظر شاخص‌ها بلکه از منظر گستردگی تقاضا نیز عملکرد بهتری داشت. افزایش تعداد نمادهای مثبت و ورود پول حقیقی، نشانه‌هایی از تغییر موقت یا حتی آغاز یک فاز جدید در معاملات است.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------