آخرین اخبار اقتصادی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

نحوه فعالیت ادارات دولتی در هفته آینده اعلام شد/ کدام شعب بانکی فعال هستند؟

نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، در روزهای برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر…

نحوه فعالیت ادارات دولتی در هفته آینده اعلام شد/ کدام شعب بانکی فعال هستند؟



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، در روزهای برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام شد.

به گزارش ایسنا، علاءالدین رفیع‌زاده - رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور - در بخشنامه‌ای خطاب به تمامی دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، با اشاره به تصویب‌نامه‌های هیات وزیران، نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی را با هدف فراهم‌سازی شرایط حضور گسترده مردم و کارکنان دولت در مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی ابلاغ کرد.

 

بر اساس این بخشنامه، فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روزهای تعیین‌شده به شرح زیر تعطیل خواهد بود:

 

استان تهران: شنبه (۱۳ تیر)، یک‌شنبه (۱۴ تیر) و سه‌شنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۵)

 

سراسر کشور: دوشنبه (۱۵ تیر ۱۴۰۵)

 

استان قم: سه‌شنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۵)

 

استان خراسان رضوی: پنج شنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۵)

 

در این بخشنامه تأکید شده است که حضور کارکنان در محل دستگاه‌های اجرایی در روزهای تعطیل ممنوع بوده و مراکز درمانی و بهداشتی، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، دستگاه‌های امدادی و سایر واحدهای ارائه‌دهنده خدمات ضروری از شمول این بخشنامه مستثنی هستند.

 

همچنین شورای هماهنگی بانک‌ها موظف شده است برای جلوگیری از اختلال در ارائه خدمات بانکی، تدابیر لازم را اتخاذ کرده و در صورت نیاز، شعب منتخب بانک‌ها را در روزهای یادشده فعال نگه دارد.

 

نحوه فعالیت بانک‌ها در تعطیلات ۴ روزه تهران اعلام شد/ کدام شعب فعال هستند؟

، در پی تصمیم دولت مبنی بر تعطیلی روز سه‌شنبه (۱۶ تیرماه ۱۴۰۵) در استان تهران و در ادامه تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای ایام برگزاری مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، مقرر شد شعب و واحدهای ستادی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در تهران در این روز نیز تعطیل باشند.

 

ایسنا نوشت: با این حال، به منظور حفظ دسترسی مردم به خدمات ضروری بانکی و جلوگیری از بروز اختلال در ارائه خدمات، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری عضو می‌توانند متناسب با نیازهای عملیاتی و تشخیص مدیریت خود، نسبت به تعیین شعب کشیک و واحدهای پشتیبان ستادی برای روز ۱۶ تیرماه اقدام کنند.

 

پیش از این نیز کانون بانک‌های خصوصی در اطلاعیه‌ای از بانک‌های عضو خواسته بود برای روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه شعب کشیک مورد نیاز را فعال کرده و تمهیدات لازم برای پشتیبانی از شعب، تأمین نقدینگی و آماده‌به‌کاری دستگاه‌های خودپرداز را فراهم کنند.

 

بر این اساس، شبکه بانکی خصوصی ضمن همراهی با برنامه‌های ملی و مذهبی کشور، آمادگی کامل خود را برای تداوم خدمت‌رسانی به شهروندان در طول ایام تعطیلات اعلام کرده و تلاش خواهد کرد خدمات مورد نیاز مشتریان بدون وقفه و در چارچوب برنامه‌های تعیین‌شده ارائه شود.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------