آخرین اخبار سیاسی

سفر پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

روزنامه فرهیختگان: حتی مردم عادی هم قبل از سفر بنزین می‌زنند؛ چطور خودروهای اسکورت رئیس جمهور بنزین نداشتند!

سفر رئیس‌جمهور باید از نظر فنی و لجستیکی کاملاً آماده و پیش‌بینی‌شده باشد. اینکه سه خودروی اسکورت هم‌زمان مجبور به سوخت‌گیری در مسیر…

قانون شکنی امروز احمدی نژاد محصول چیست؟!



انتخابات ریاست جمهوری,قانون شکنی های احمدی نژاد

قانون شکنی امروز احمدی نژاد محصول چیست؟!

احمدی نژاد در 15 خرداد 88 با هواپیمای دولت به اصفهان رفت،عصرگاه یک سخنرانی در جمع طرفدارانش در میدان امام انجام داد و فوراً خود را با همان هواپیما به تهران رساند و با هلی کوپتر به صدا و سیما رفت تا همان شب به برنامه گفت و گوی ویژه خبری برسد.یا در 17 خرداد، با هواپیمای دولت به تبریز رفت و سپس با همان هواپیما به ارومیه پرواز کرد و این در حالی است که فاصله زمینی این دو شهر،حدود یک و نیم ساعت است و به همین دلیل بین شان،خط پروازی وجود ندارد ولی کاندیدای دولتی با هواپیما و خط اختصاصی این فاصله را پیمود تا سخنرانی تبلیغاتی اش را در شهر ارومیه هم برگزار کند.

عصرایران ؛ محمود احمدی نژاد ، در روز ثبت نام اسفندیار رحیم مشایی برای ریاست جمهوری ، رسماً و علناً قانون شکنی کرد: همراه او به ستاد انتخابات کشور رفت و برایش در همانجا نطق تبلیغاتی کرد.

بعد از این ماجرا ، همه - از مردم تا شورای نگهبان - از این تخلف که بی هیچ پروایی انجام گرفت ، ابراز انزجار کردند ، جز دولتی هایی که به به سبک و سیاق 8 سال گذشته ، سعی در توجیه ماجرا کردند که البته این توجیهات را نیز کسی جدی نگرفت.

اما سؤال اینجاست که چرا شخصی به نام محمود احمدی نژاد ، به خود اجازه می دهد بدیهی ترین اصول ، قوانین و مقررات را در روز روشن نقض کند و ککش هم نگزد؟!

می گویند رفتار امروز انسان ، تابعی از تجربیات قبلی اوست. مثلاً اگر کودکی یک بار به شیء داغی مانند بدنه بخاری دست بزند و دستش بسوزد ، دیگر هیچگاه به سمت ان نخواهد رفت یا اگر کسی اگر خلافی کرد و به جای مجازات ، با سکوت و حتی تشویق مواجه شد ، در تکرار آن جری تر خواهد شد.

حکایت محمود احمدی نژاد نیز همین است. او چهار سال پیش کاندیدای ریاست جمهوری بود و به عنوان کاندیدا - و نه به عنوان رئیس جمهور - از این شهر به آن شهر می رفت و برای خودش تبلیغات می کرد که البته امری طبیعی بود.اما همین کاندیدا ، در همان زمان هم از امکانات دولتی برای تبلیغات شخصی استفاده می کرد. به عنوان مثال ، احمدی نژاد در 15 خرداد 88 با هواپیمای دولت به اصفهان رفت ، عصرگاه یک سخنرانی در جمع طرفدارانش در میدان امام اصفهان انجام داد و فوراً خود را با همان هواپیما به تهران رساند و با هلی کوپتر به صدا و سیما رفت تا همان شب به برنامه گفت و گوی ویژه خبری برسد.

یا در 17 خرداد همان سال ، با هواپیمای دولت به تبریز رفت و سپس با همان هواپیما به ارومیه پرواز کرد و این در حالی است که فاصله زمینی این دو شهر ، حدود یک و نیم ساعت است و به همین دلیل بین شان ، خط پروازی وجود ندارد ولی کاندیدای دولتی با هواپیما و خط اختصاصی این فاصله را پیمود تا سخنرانی تبلیغاتی اش را در شهر ارومیه هم برگزار کند.تأکید می شود که در آن سفرها ، به هیچ وجه کار اجرایی و دولتی صورت نمی گرفت و احمدی نژاد ، صرفاً به عنوان یک کاندیدا ، برای سخنرانی های تبلیغاتی اش این شهر و آن شهر می رفت.

در آن زمان ، رسانه هایی مانند عصرایران ، به این روند انتقاد کردند ولی همین هایی که امروز علیه احمدی نژاد شده اند ، با سکوت شان ، این سوء استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات شخصی را تأیید و تشویق کردند و منتقدان را به هزار انگ نواختند.

اگر امروز احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور ، به خود حق می دهد که از یک کاندیدا حمایت کند، به این خاطر است که چهار سال قبل ، برخی اعضای شورای نگهبان علناً از یک کاندیدا به نام احمدی نژاد اعلام حمایت کردند و کسی هم متعرض آنها نشد. بنابراین چرا احمدی نژاد آن کار خلاف را این بار خودش انجام ندهد؟!

اگر آن زمان ، با آن قانون شکنی ها برخورد می شد امروز شاهد چنین وضعیتی نبودیم.

احمدی نژاد امروز ، نه فقط یک "قانون شکن" ، که "محصول قانون شکنی" های دیروز است./عصرایران

 

 

 

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------