تشخیص افسردگی از روی چشم



 


محققان استرالیایی امیدوارند که با کمک یک پدیده بصری به زودی بتوانند به روشی موثر برای تشخیص زودهنگام اختلال روانی مانیا - افسردگی دست پیدا کنند.
به گزارش ایسنا، دکتر استون میلر متخصص اعصاب در دانشگاه موناش در ملبورن و دستیاران وی نتایج این یافته خود را در مجله پیشرفت‌های آکادمی ملی علوم منتشر کرده‌اند.

 

میلر می‌گوید: ما می‌دانیم که مانیا افسردگی (افسردگی - شیدایی) یا اختلال دوقطبی یک اختلال روانی به شدت موروثی است، اما دانشمندان جهان در زمینه کشف ژنهایی که در بروز اختلال دو قطبی دخیل هستند با مشکلات زیادی مواجه بوده‌اند. (مطلب پیشنهادی: تست اختلال دوقطبی)

 

وی خاطرنشان می‌کند که یکی از مشکلات اصلی در تشخیص مبتلایان به این اختلال این است که تشخیص بیماری ممکن است قابل اطمینان نباشد.

میلر و دستیارانش تلاش کردند تا برای تشخیص مانیا - افسردگی یک نشانگر بیولوژیک پیدا کنند که برای تکمیل تشخیص بالینی قابل استفاده باشد. با این هدف آنها روی یک پدیده بصری که به طور مصنوعی ترغیب می‌شود موسوم به «رقابت دوچشمی» مطالعه کردند. هر روز چشم‌های چشم و راست انسان چیزهایی را می‌بیند که مغز تصاویر ورودی از دو چشم را با هم ترکیب می‌کند تا به ما امکان دهد فواصل را درک کنیم.


میلر می‌گوید؛ در برخی افراد ممکن است هر چشم تصویر متفاوتی را در یک لحظه ببیند که این وضعیت غیرطبیعی است یعنی به جای ترکیب دو تصویر از دو چشم، مغز ابتدا روی یک تصویر یک چشم تمرکز می‌کند و بعد روی تصویر چشم دیگر پرت می‌شود. این پدیده «پرتاب ادراکی» می‌تواند به درک بهتر مانیا - افسردگی و در نهایت تهیه آزمایشی برای تشخیص بیماری کمک کند.

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------