نوسان آرام دلار در پایان هفته | بازار طلا صعودی شد



قیمت دلار سکه طلا،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
قیمت دلار در معاملات آخر هفته با رقم 111 هزار و 350 تومان بازگشایی شد و در ادامه روز با نوسانات محدود در محدوده 111 هزار تومان نوسان کرد. بازار ارز در حالی به استقبال تعطیلات رفت که نشانه‌هایی از کاهش هیجانات و تقویت انتظارات ثبات در کوتاه‌مدت دیده می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار  امروز با رشد قابل‌توجه نسبت به روز گذشته همراه بود؛ دلار امروز با افزایش یک هزار و 480 تومانی نسبت به روز گذشته تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 111 هزار و 30 تومان قرار گرفت. با این حال، رفتار آرام و کم‌نوسان دلار در ادامه معاملات، از کاهش هیجانات کوتاه‌مدت و کنترل نسبی بازار حکایت دارد.

 

به گفته برخی فعالان، بخشی از رشد ابتدای روز ناشی از تعدیل طبیعی قیمت‌ها پس از چند روز فشار عرضه بوده است. از سوی دیگر، فعالان بازار در انتظار روشن‌تر شدن مسیر سیاست‌های ارزی بانک مرکزی و وضعیت نقدینگی در بازار آزاد هستند.

 

در مجموع، حفظ قیمت دلار در کانال 111 هزار تومان نشان می‌دهد که بازار در حال جست‌وجوی تعادل جدیدی میان انتظارات تورمی و سیاست‌های کنترلی است.

 

در صورت تداوم این وضعیت، ممکن است روند آرامی در روزهای آینده شکل گیرد، اما تحلیلگران هشدار می‌دهند که هر تغییر در متغیرهای سیاسی یا خبری می‌تواند این ثبات شکننده را بر هم بزند.

 

از نگاه کارشناسان، تداوم ثبات در این سطح قیمتی می‌تواند علامتی از کارکرد سیاست‌های ارزی و انضباط پولی باشد، اما اگر در روزهای آینده حجم تقاضای سفته‌بازانه یا انتظارات تورمی افزایش یابد، احتمال بازگشت نوسان وجود دارد. بنابراین، رفتار بازار در ابتدای هفته آینده می‌تواند مسیر میان‌مدت دلار را مشخص کند — آیا شاهد ادامه‌ی آرامش خواهیم بود یا بازگشت به نوسانات تندتر؟

 

ادامه روند افزایشی بازار ارز در پایان هفته

درهم امارات امروز روی رقم 30هزار و 480 تومان معامله شد. تتر روی رقم 112 هزار و 93 تومان قرار گرفت.

 

پوند انگلیس با رقم 149 هزار و 110 تومان معامله می‌شود. یورو روی رقم 129 هزار و 570 تومان در حال معامله است.

 

اسکناس دلار در مرکز مبادله روی رقم 72 هزار و 501 تومان قرار گرفت. حواله دلار با رقم 70 هزار و 389 تومان معامله شد.

 

***

 

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴/ بازار طلا با اهرم اونس جهانی صعودی شد 

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ‍۲۴ مهر ۱۴۰۴ در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی قرار گرفت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی بالا رفت و سکه امامی مرز کانال ۱۱۵ میلیونی رسید.

 

سقف‌شکنی اونس طلای جهانی در کنار رشد قیمت دلار، بازار طلا و سکه را ملتهب و روند آن را افزایشی کرده است. به این ترتیب، قیمت طلا و سکه در آخرین روز معاملاتی هفته در روند صعودی بازگشایی شدند.

 

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۳۱ دلاری، با رقم تاریخی ۴۲۴۱ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار وارد کانال ۱۱۱ هزار تومانی شد، با این حال با مداخله بازارساز کمی عقب‌نشینی کرد و در سقف کانال ۱۱۰ هزار تومانی قرار گرفت.

 

قیمت نقره ۳۸۰۰ تومان افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۲۳ سنت کاهش، روی رقم ۵۲ دلار و ۸۸ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با سه هزار و ۷۹۰ تومان افزایش، گرمی ۲۱۷ هزار و ۵۹۰ تومان به فروش رسید.

 

سکه بهار آزادی پیشتاز شد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی افزایش یافت و سکه بهار پیشتاز بازار شد. قیمت سکه امامی با ۸۰۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۱۵ میلیون تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۷۸۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

 

همچنین قیمت نیم سکه با ۹۰۰ هزار تومان و ربع سکه با ۷۰۰ هزار تومان افزایش، به‌ترتیب با رقم‌های ۵۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی بدون تغییر، با رقم ۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ثبت رسید.

 

حباب سکه کاهشی شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهشی است؛ حباب سکه امامی یک میلیون و ۴۷۱ هزار تومان، بهار آزادی ۵۱۸ هزار تومان، نیم سکه ۲۶۷ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۲۸۸ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب ربع سکه اما ۱۱۸ هزار تومان افزایش داشت.

 

قیمت طلا افزایش یافت

بازار طلا امروز در روند افزایشی بازگشایی شده است. قیمت هر مثقال طلا با ۴۱۲ هزار تومان افزایش، روی رقم ۴۸ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۹۸ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۱ میلیون و ۲۶۸ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۹۶ هزار و ۱۲۱ تومان افزایش، با رقم ۱۱ میلیون و ۱۱۷ هزار و ۱۷۵ تومان به ثبت رسیده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------