وزیر دفاع ونزوئلا: جنگنده‌های آمریکایی به سواحل ما نزدیک شدند



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
وزیر دفاع ونزوئلا در اظهاراتی ایالات متحده را به اقدامات تحریک‌آمیز نظامی در نزدیکی سواحل این کشور متهم کرد و گفت: دست‌کم پنج جنگنده آمریکایی به سواحل ونزوئلا نزدیک شده‌اند و این اقدام، تهدیدی جدی علیه امنیت ملی ماست.

 ولادیمیر پادرینو لوپز در جریان یک سخنرانی تلویزیونی از شبکه دولتی ونزوئلا با اعلام اینکه سامانه‌های دفاع هوایی کشور بیش از پنج هواپیمای ناشناس را شناسایی کرده‌اند، افزود: این هواپیماها همان جنگنده‌های آمریکایی هستند که به خود اجازه داده‌اند به سواحل ونزوئلا نزدیک شوند.

 

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای لارپابلیکا، وی همچنین با تأکید بر اینکه این تحرکات نظامی از سوی واشنگتن نوعی آزار نظامی و تهدید آشکار علیه کاراکاس به شمار می‌رود، تصریح کرد: ما به جهانیان اعلام می‌کنیم که این اقدام یک تهدید مستقیم علیه امنیت ملی ونزوئلا محسوب می‌شود.

 

وزیر دفاع ونزوئلا در ادامه بدون ارائه جزئیات درباره زمان دقیق پرواز این هواپیماها یا ورود احتمالی آنها به حریم هوایی این کشور، خاطرنشان کرد: ما حضور این جنگنده‌ها را زیر نظر داریم و از آنها نمی‌ترسیم.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------