اثبات نسب در پرونده‌های حقوقی و کیفری



یکی از مهم‌ترین موارد حقوقی خانواده اثبات نسب است اثبات شدن این نسبت می‌تواند در موارد حقوقی و کیفری بسیاری از جمله دریافت ارث تاثیر داشته باشد. برای اینکه بتوانید در دادگاه به نتیجه برسید بهتر است از یک وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید، موسسه وکیل تلفنی همراه شما در این زمینه است.

 

کاربرد اثبات نسب

به تولد هر فرزندی که از ازدواج و پیوند زناشویی زن و مرد باشد در اصطلاح حقوقی نسب می‌گویند و اثبات نسب نیز ارتباط و پیوند خونی بین فرزندان و والدین است. اما نسب چه کاربردهای می‌تواند برای فرزند داشته باشد؟ بدون شک یکی از مهم‌ترین دلایل اثبات آن داشتن خانواده و دریافت حق و حقوقی است. برای اینکه فرزند بتواند از پدر و مادر خود ارث دریافت کند نیاز است که حتما رابطه نسبی آن‌ها اثبات شده باشد.

 

برای اثبات و تایید این نسب روش‌ها و راه‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم اما بهتر است قبل از انجام هر کاری مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری داشته باشید. مشاوره حقوقی اثبات نسب به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان این پرونده حقوقی را حل کنید. از جمله موسسه‌های حقوقی که این خدمات را ارائه می‌کند می‌توان به موسسه حقوقی وکیل تلفنی اشاره کرد.

 

روش ‌های اثبات نسب چیست؟ 

همانطور که گفتیم نسب به معنای رابطه خویشاوندی است و برای اثبات آن از راه حقوقی نیاز به ارائه مدارک و دلایل معتبر است . از جمله روش‌های اثبات این رابطه اماره قانونی است که توسط قانون‌گذار انجام می‌شود. برای اینکه بتوان اقدام به اثبات نسب کرد نیاز است که حتما مدارک و دلایل معتبری وجود داشته باشد در غیر این صورت به هیچ عنوان نمی‌توان این رابطه را تایید کرد. در ادامه به روش‌های اثبات می‌پردازیم:

 

اولین روش، ارائه سند ولادت است. در صورتی که بخواهید خلاف این رابطه نسبی را بیان کنید باید مدارک و ادله قوی را ارائه دهید.

 

امارات و شهادت، دومین روش برای اثبات نسب است. تشخیص صحت این موضوع بر عهده دادگاه است در نتیجه باید شهادت افراد حاضر در دادگاه کاملا معتبر باشد در غیر این صورت رابطه پدر ــ فرزندی یا مادری به هیچ عنوان اثبات نمی‌شود.

 

سومین روش برای اثبات نسب، اقرار است. در ماده 1273 قانون مدنی به این موضوع اشاره شده است. این اقرار تنها در صورتی صحیح است که تحقیق نسب نسبت به زمان زوجیت و تولد یکسان باشد در غیر این صورت اقرار تایید نمی‌شود.

 

چهارمین روش که روش بسیار نوین و مطمئنی است تست DNA است. اثبات نسب با تست DNA بسیار مطمئن است و دقیق‌ترین جواب را می‌دهد. از این روش زمانی استفاده می‌شود که روش‌های دیگر به نتیجه نرسند.

 

مشاوره حقوقی تلفنی, وکیل تلفنی, مشاوره حقوقی شبانه روزی

اثبات نسب از طریق آزمایش DNA

 

اثبات نسب از طریق آزمایش DNA

اثبات نسب، از مهم‌ترین مسائل حقوقی در خانواده است همانطور که گفتیم برای اثبات نسب می‌توان از روش‌ها مختلفی استفاده کرد از جمله مهم‌ترین و جدیدترین روش‌ها می‌توان به روش اثبات نسب با تست DNA اشاره کرد. برای استفاده از این روش در قدم اول باید اماره فراش مورد بررسی قرار بگیرد. در صورتی که شرایط اماره وجود نداشته باشد نمی‌توان از این طریق برای اثبات استفاده کرد. با کمک این آزمایش ژنتیکی می‌توان به اثبات رابطه پدرــ فرزندی، مادر فرزندی، رابطه برادری از سمت پدر یا مادر رابطه خواهری از سمت پدر یا مادر و ... را بررسی کرد.

 

آیا جهت اثبات نسب از طریق آزمایش DNA نیاز به حکم دادگاه است؟

برای اثبات نسب از طریق آزمایش DNA در قدم اول نیاز به رای دادگاه دارید همانطور که گفتیم باید در ابتدا اماره فراش بررسی شود در صورتی که شرایط این اماره وجود نداشت دادگاه رای به انجام تست دی ان ای می‌دهد.

 

دادگاه مراکز انجام تست DNA برای اثبات نسب را معرفی می‌‌کند. از بین روش های اثبات نسب انجام آزمایش دی ان ای یکی از معتبرترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای اثبات است. اما بهتر است قبل از انجام این کار با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید. موسسه حقوقی وکیل تلفنی با ارائه خدمات مختلفی از جمله مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی شبانه روزی و مشاوره حقوقی تلفنی به شما در این زمینه کمک می‌کند.

 

هزینه آزمایش DNA جهت اثبات نسب با خواهان است یا خوانده؟

آزمایش دی ان ای نیز دارای هزینه‌های مشخصی است اگرچه ممکن است این هزینه‌ها با توجه به دولتی بودن یا غیر دولتی بودن و بیمه بودن یا نبودن مراجعه کننده متغیر باشد.

 

اما هزینه انجام این تست برای اثبات نسب بر عهده خواهان است در نتیجه باید این هزینه توسط خواهان پرداخت شود. هزینه تست دی ان ای برای اثبات نسب با توجه به تعرفه همان سال تصویب می‌شود. وکیل تلفنی با در اختیار داشتن بهترین مشاوران و وکلای حقوقی به شما در این زمینه کمک می‌کند.

 

مشاوره حقوقی آنلاین, موسسه حقوقی وکیل تلفنی, مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری

هزینه آزمایش DNA جهت اثبات نسب

 

مدت زمان لازم جهت مشخص شدن نتیجه اثبات نسب از طریق آزمایش DNA

آزمایش DNA نیاز به بررسی و زمان زیادی دارد به همین دلیل مدت زمان مشخص شدن نتیجه آن معمولا بین 36 ساعت تا 3 هفته است  اگرچه این مدت زمان به نوع نمونه و میزانی که قرار است بررسی شود بستگی دارد.

معمولا برای اثبات نسب از طریق این آزمایش از خون استفاده می‌شود اما در برخی مواقع نیز می‌توان از تار مو نیز به عنوان نمونه برای آزمایش دی ان ای استفاده کرد. در موسسه وکیل تلفنی امکان مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری و مشاوره حقوقی آنلاین رایگان  را دارید. به کمک مشاوران این مجموعه می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان به نتیجه دلخواه خود برسید.

 

آیا نتیجه اثبات نسب از طریق آزمایش DNA قابل استناد است؟

آزمایش DNA یک آزمایش علمی است بنابراین نتیجه آن بر پایه مستندات علمی است به همین دلیل است که دادگاه این روش را به عنوان یک روش معتبر برای اثبات نسب می‌داند. دادگاه خانواده، دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد.

 

مراکز قانونی جهت انجام تست DNA برای اثبات نسب

برای انجام تست DNA  حتما باید به مراکز معتبری که دادگاه تعیین می‌کند مراجعه کنید در غیر این صورت نتیجه این آزمایش توسط دادگاه تایید نمی‌شود. برای اینکه بتوانید در زمینه پرونده‌های حقوقی و کیفری مرتبط با اثبات نسب بهتر عمل کنید باید از قبل با یک وکیل متخصص در این زمینه صحبت کنید.

 

اثبات نسب, اثبات نسب با تست DNA, مشاوره حقوقی اثبات نسب

زمان لازم جهت مشخص شدن نتیجه اثبات نسب از طریق آزمایش DNA

 

سوالات متداول درباره اثبات نسب در پرونده‌های حقوقی و کیفری

۱)فرایند اثبات نسب چه مدت طول می‌کشد؟

زمان دادرسی اثبات نسب را نمی‌توان به صورت قطعی تعیین کرد مدت زمانی که این پرونده طول می‌کشد به محتویات پرونده و نظر قاضی بستگی دارد.

 

۲) فرزند متولد شده در ازدواج موقت چه حقوقی دارد؟

نسب فرزندی که از ازدواج موقت است همانند فرزند متولد شده از ازدواج دائم است در نتیجه تمامی حقوق را دارا است.

 

۳) روش های استفاده از اماره قانون چیست؟

یکی از روش های اثبات نسب اماره قانون است اما در صورتی که شرایط اماره فراش فراهم نباشد می‌توان از روش‌های دیگری از جمله استفاده از آزمایش DNA استفاده کرد.

 

۴) آیا می‌توان نسب فرزند را قبل از تولد مشخص کرد؟

بله به روش تعیین ابوت می‌توان اثبات نسب را  از این طریق پیگیری کرد.

 

۵) دادگاه صالح برای رسیدگی به پرونده اثبات نسب کدام دادگاه است؟

دادگاه خانواده، دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های حقوقی و کیفری اثبات نسب را دارد.

 

روش ‌های اثبات نسب چیست, اثبات نسب از طریق آزمایش DNA,مراکز قانونی جهت انجام تست DNA برای اثبات نسب

اثبات نسب در پرونده‌های حقوقی و کیفری

 



دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2024